Afgelopen week heb ik mijn helix piercing (zo één boven in je oor) voor de tweede keer in bijna 15 jaar in ere hersteld. Ik heb ‘m járen geleden laten schieten en daar toen een aantal jaren een ringetje in gehad. Op een gegeven moment kreeg ik verkering en mijn vriendje vond dat soort dingen maar niks dus haalde ik die piercing eruit.

Ongeveer vier jaar geleden vond ik het toch wel weer leuk om daar iets te dragen, dus heb ik het, inmiddels dichtgegroeide gaatje, eigenhandig weer doorgeprikt (waar ik, eerlijk is eerlijk, best lang last van heb gehad, ondanks goede ontsmetting) en er hooguit een paar maanden iets in gehad heb. Het feit is dat ik die standaard ringetjes en zo eigenlijk niks vind.

Nu ik vorige week dus echt móóie helix piercings zag op internet had ik zoiets van, maar dát wil ik wel! En ik heb dus opnieuw een poging gewaagd dit dit keer een heel stuk minder pijnlijk was, eigenlijk was het nog niet eens echt dichtgegroeid, dus daar had ik weer geluk bij.

Nou even denken of ik nog meer te melden heb. O ja, mijn laminaat natuurlijk! Het is nog niet klaar, maar wel een heel eind. Aankomende zondag komen twee vrienden van me het afmaken. De slaapkamer moet nu nog en hier en daar wat plintjes. De woonkamer, halletje en keuken zijn dus al klaar en móóóiiii! Het is dus wit eiken met v-groef.

Iets anders wat heel wat minder leuk is, is dat op 9 januari in het huizenblok waar mijn moeder woont een hevige brand heeft gewoed. Haar huis is van brand bespaard gebleven (van het huis van de direct aangrenzende buren is de zolder uitgebrand en het huis dáárnaast is volledig uitgebrand) maar heeft wel enorme rook- en waterschade opgelopen. Ik ben zelf in het huis geweest de ochtend na de brand en je wordt er niet vrolijk van wat je dan aantreft.

Diezelfde nacht nog heeft het salvage-bedrijf al spullen uit het huis gehaald om te voorkomen dat het sowieso al zou bederven door het vocht, maar ze moet er waarschijnlijk wel op rekenen dat veel spullen onherstelbare schade opgelopen hebben.

Sowieso is ze er de eerste maanden, zo niet langer ook wel zoet mee. Al die tijd kan ze dus niet in haar eigen woning verblijven maar ze logeert nu bij een goede vriend waar ze zolang als ze wil mag blijven. Maar al met al natuurlijk geen leuke situatie, al is het uiteraard altijd nog het belangrijkste dat er niemand gewond is geraakt van de mensen en huisdieren uit dat blok.

Verder heb ik even niet zoveel te melden op dit moment, als er weer iets in me opkomt schrijf ik gewoon een nieuw bericht ;-) Ik moet gewoon écht vaker schrijven, heb al ‘klachten’ gehad van mijn vaste lezers dat ik zo weinig blogjes meer schrijf ;-)