In januari 2012, ruim een jaar geleden, plaatste ik een blogsale. Helaas liep dat niet zo geweldig als ik gehoopt had, wat waarschijnlijk ook kwam doordat er destijds minder vaste volgers waren en mensen die reageerden op blogposts. Sowieso vond ik ‘t uiteindelijk ook een stuk makkelijker om spulletjes via Marktplaats te (blijven) verkopen.

Maar omdat blogsales toch een bepaalde aantrekkingskracht hebben, leek het me leuk een soort blogsale te maken, maar dan met korte uitleg en verwijzing naar mijn Marktplaats pagina. Het is best veel werk om een blogsale bij te houden en omdat ik dus ook alles op Marktplaats heb staan, is het dubbel. Maar nadat ik gister nieuwe make-up en wat andere dingen had toegevoegd, leek het me leuk hier toch over te schrijven.

Blogsale / Marktplaats

Bovenstaand een  collage die ik heb gemaakt met wat producten die ik momenteel aanbied. De cosmetica en overige beautyproducten, zijn meestal maar 1 keer gebruikt of helemaal nooit. Half opgebruikte lipsticks of oogschaduws zou ik nooit verkopen. Naast make-up, heb ik voornamelijk kleding en sieraden op mijn pagina staan.

Klik op de collage of deze link om mijn advertenties met make-up en sieraden te bekijken. Mocht je alle advertentie willen zien, klik je in één van de advertenties op ‘Alle advertenties bekijken’. Heb jij ook een Marktplaats-pagina? Vermeld ‘m in je reactie!