In de bezoekersenquête die ik een tijdje geleden publiceerde, gaven de meesten aan dat ze zo nu en dan iets vermeldenswaardigs leuker vinden, dan berichten met een verzameling links. Sinds dien gooi ik er dus zo nu en dan een Webclip tussendoor, maar het aantal links in mijn speciaal voor dit doel aangemaakte mapje blijft maar groeien, dus toch zo nu en dan een verzamelbericht. Veel klikplezier!

In de film met je hond

Je moet je maar vervelen, of heel creatief zijn. Deze maner speelt scenes uit bekende films na met zijn hond en maakt daar vervolgens foto’s van. Hoe krijgt ie ‘t verzonnen. > link

Tekenen in de trein

Nog iemand die zich zo nu en dan blijkbaar stierlijk verveelt. Maar de trein is daar dan ook wel zo’n plek voor. Deze man pakt het pas echt creatief aan en maakt grappige tekeningetjes waar hij dan vervolgens een foto van maakt, terwijl hij ze voor het gezicht van een andere reiziger houdt. En dat levert grappige beelden op! > link

Tekenen in de trein

Cat in a box

Huisdieren en met name katten blijken het enorm goed te doen op internet. Filmpjes maar vooral ook foto’s worden in miljoenvoud bekeken op het wereld wijde web. Deze verzameling katten-met-dozen foto’s is ook best wel hilarisch te noemen, al is het hier en daar ook wel een tikje zielig vind ik. > link

Kunst in Photoshop

Van katten naar Photoshop. Ach waarom ook niet. Op deze pagina een verzameling met wel héél aparte Photoshop-werkjes. Knap gemaakt, maar hier en daar een tikje freaky! > link

Bijzondere kunst in Photshop

DIY it yourself!

Ook heel creatief maar iets minder freaky, is deze verzameling met DIY projecten. Van een grappige fruitschaal met kleurige knoopjes tot een Jack Daniels fles als zeepdispenser. Je moet het maar bedacht krijgen. Ondanks dat ik zelf niet zo into DIY ben, vind ik het wel enorm leuk om te zien! > link

Regen

Ja, als je naar buiten kijkt de laatste dagen zie je zo ongeveer hetzelfde als wat er op deze flash-pagina te zien valt. Niet echt interessant dus. Toch wilde ik deze link graag vermelden omdat ik het gewoon gaaf gedaan vind. Als je even naar de pagina kijkt, zie je dat de regendruppeltjes echt bewegen. Dat is wat anders dan een foto van druppels maken! > link

Getild

De animatievideo’s van Pixar vind ik altijd geweldig. Heel mooi gemaakt en vaak ook een leuk en/of grappig verhaaltje. Hier is er weer zo één. Geniet ervan!

Naar de golfclub

Doe jij ook aan golf? Nee? Nou ik wel hoor. Niet in een geruite broek en ook niet met een aardappel in m’n keel, maar gewoon op internet. Dit is trouwens geen ‘echte’ golf maar midgetgolf. Iets wat ik als kind ook veelvuldig heb gespeeld! > link

Up in het echt

Ken je die ontzettend leuke animatiefilm genaamd Up!, met dat mannetje in dat huis wat aan ballonnen door de lucht vliegt? Ja? Dan moet je deze pagina echt even gezien hebben. Hier hebben mensen dat namelijk in het echt uitgevoerd, ziet er gaaf uit! > link

Up!

Helpende hand

Wat is het toch mooi als de ene diersoort de andere helpt bij problemen. In dit geval heb ik het over mensen (in zekere zin ook een diersoort, toch?) die dieren uit benarde situaties helpen. Mooie en ontroerende fotoserie, aanrader! > link

Man met hond

3D tekenen

Uitgekeken op Photoshop? Misschien moet je dit eens proberen. Online tekenprogramma maar dan met een 3D look and feel. Ziet er grappig uit en het werkt nog ook. Natuurlijk is het totáál niet te vergelijken met Photoshop omdat je alleen kunt tekenen, maar dat was maar bij wijze van. Leuk tijdverdrijf. > link

Niet mokken

Mokken of bekers en creatieve opdruk, tja daar heb ik ook wel iets mee. De ontwerpjes op deze pagina gaan nog iets verder dan de creatief vormgegeven teksten en tekeningetjes die ik een jaar geleden regelmatig op kartonnen koffiebekertjes krabbelde. Erg mooi om te zien! > link

Bijzonder kopje

Zwarte kat

Weer een spelletje. Dit is er zo één waarvan je denkt. Ja? Wat moet ik hiermee? Dat is toch niet leuk? Totdat je het gaat spelen en het opeens wel zo verschrikkelijk verslavend blijkt te zijn zodat je niet meer kunt stoppen. Dat had ik dus wel in elk geval. :-) > link

Kleren maken de man

Stel je eens voor: Men neme een baby en men neme een mannenpak. Wat krijg je dan? Nou dit soort foto’s dus. Heel gek om te zien. Sommige baby’s lijken opeens veel ouder. > link

Baby in pak

Handschrift analyse

Met deze pagina ben ik wel een tijdje zoet geweest. Ik vind dingen waar ‘analyse’ in voorkomt altijd buitengewoon interessant en ik moet eerlijk bekennen dat ik het handschrift van een niet nader te noemen persoon ook even ‘gecheckt’ heb. Het is overigens niet zozeer een ‘tool’ ofzo, maar een infographic en ik kan je vertellen, het lijkt aardig te kloppen! > link

Lief gifje

Tot slot gewoon een schattig gifje. Valt verder niet veel over te vertellen, maar leuk als afsluiter voor deze inmiddels vrij lang geworden blogpost. Maar nu ben ik in elk geval weer een eind door mijn linkjes heen. Da’s ook wat waard!

Liefde