Vandaag lees je vooral veel tips over uiteenlopende onderwerpen. Ik bedacht me trouwens dat het misschien verwarrend lijkt dat ik zo nu en dan een post genaamd Leuke Linkjes plaats en dat er daarnaast ook Reads of the Week zijn. Leuke linkjes draait om fun en bij Reads of the Week deel ik interessante links, meestal afkomstig van andere blogs.

reads-of-the-week

Ondanks dat ik misschien niet echt meer tot de doelgroep behoor, volg ik Girlscene al behoorlijk lang. Er staat hoop op wat ik nooit lees, maar soms zijn er toch wel interessante artikelen of, zoals in dit geval, handige tips. Onder meer 20 handige kleding-hacks, 9 onbekende beauty-tips en niet nuttig maar wel leuk: een overzichtje van bekende logo’s met een verborgen boodschap.

Ik zag gister in mijn weer-app dat het kouder gaat worden. Tijd om die leuke muts op je hoofd te zetten en je fijnste sjaal om je nek te wikkelen. Ben je gevoelig voor een winterdipje? Dan moet je deze tips eens lezen. Als je haar ook voor geen meter zit is het drama compleet, maar gelukkig zijn ook daar oplossingen voor!

Ben je al begonnen met je goede voornemens of heb je er alweer vanaf gezien? Op deze link wat tips om gezonder te leven en verder met cadeauverpakking en om dat creatieve gevoel nog even vast te houden: Acht ideeën voor fotografie-projecten. Misschien ook een leuk voornemen!

Tot slot vier random linkjes. Om te beginnen tips voor Spotify, een tutorial om een gebreid effect over je tekst of foto te gooien en leer hoe je aandacht van bezoekers van je site vast kunt houden. Tot zover weer het linklijstje van deze week.

Wat is de laatste site die jij vandaag bezocht hebt? (Behalve die van mij dan. :-) )