Het gebeurt niet vaak dat ik een artikel ‘live’ zit te schrijven ’s morgens vroeg. Ik ben nu eenmaal geen vroege vogel en kan wel stellen dat alle blogposts die ’s morgens om acht uur verschijnen, al eerder zijn geschreven. Dit keer maak ik een uitzondering. Gisteravond was ik te moe om nog te bloggen, maar mijn biologische wekker vond het nodig om me na 5 uur wakker te maken…

Vandaag dus een lijstje met de leukste bloglinkjes die ik recentelijk voor je heb gevonden. Met onder meer onmisbare tools voor bloggers, lekkere recepten, haartips en meer. Lees je mee?

reads-of-the-week

Omdat ik wakker werd met een knorrende maag, begin ik maar gelijk met de lekkere hapjes, al hou ik het zelf nu maar even bij yoghurt met fruit en muesli. Nesrin schreef over makkelijk te maken bastogne-blokjes met chocolade en nadat ik zelf onlangs over gegrilde appel blogde, vond ik een lijstje met lekkere appel-recepten ook wel erg leuk! Ook Renske deelde lekkere recepten op haar blog, namelijk kaneelrolletjes met Nutella en zelfgemaakte kaasstengels. En omdat het nog zo lekker vroeg is (voor mijn doen althans), een aantal herfst-ontbijtrecepten van Lonneke.

Claudia heeft altijd leuke haar-tutorials, waarvan me er dit keer ook weer twee opvielen. Zo leert ze je hoe je de perfecte paardenstaart maakt en schreef ze een beginners guide voor het vlechten van je haren. Op een andere blog vond ik nog wat tips voor mooi glanzend haar.

Tot slot tips hoe je glazen potjes kunt omtoveren tot leuke bloemenvaasjes, maak een lettertype van je eigen handschrift en zeven onmisbare tools voor bloggers. Mocht je niet genoeg leesvoer hebben, kun je altijd de ‘verras me‘ optie op mijn blog eens proberen. Veel leesplezier!