Profiel

Mijn naam is Ester Dammers, maar ik luister ook naar Estrella. Ik ben geboren op 12 januari en opgegroeid in een dorpje in Noord Brabant, waar ik met m’n ouders, een kat en een stel honden woonde. Vijf verhuizingen en veel levenservaring rijker, leef ik inmiddels alweer zo’n veertien jaar in Gorinchem, met de lieve Parson Russell Bas en m’n kat Molly.

Ik ben slechtziend (5% zicht & nystagmus), waardoor ik arbeidsongeschikt ben verklaard. Maar ik heb gelukkig voldoende interesses om het gebrek aan een daily job te compenseren. Overigens werk ik sinds maart 2016 als vaste columnist voor AD Rivierenland.

Verder fotografeer ik graag en schijn daar zelfs talent voor te hebben. Meer creatieve bezigheden zijn onder meer fotobewerking, webdesign en handletteren, Verder hou ik van einden fietsen op m’n mountainbike, wandelen, films kijken, boeken lezen, stedentrips, klussen, shoppen, motoren, spontane acties, vragenlijstjes invullen en genieten van kleine dingen die het leven groots maken!

in het kort

Creatief, eigenzinnig, Steenbok, doorzetter, integer en Apple fangirl met een brede muzieksmaak. Stoer maar gevoelig, columnist, ruim veertien jaar blogger en sowieso dol op schrijven. Gek op Instagram, cozy sweaters, latte macchiato en kaarsen. Openhartig, slim blondje en perfectionist ten voeten uit. Leren jasjes, ontelbaar veel armbanden. Hekel aan roze, maar gek op rood. Eigen mening over alles, voorzichtig, onafhankelijk, grote interesse voor techniek en soms best lief. ;)

social media

Ik ben te volgen op diverse social media platforms. Voor direct contact kun je me een mail sturen via het contactformulier. Laat je gegevens achter en ik beantwoord je berichtje zo snel mogelijk!