Afgelopen week heb ik mijn helix piercing voor de tweede keer in bijna 15 jaar in ere hersteld. Ik heb ‘m járen geleden laten schieten en daar toen een aantal jaren een ringetje in gehad. Op een gegeven moment kreeg ik verkering en m’n vriendje vond dat soort dingen maar niks, dus haalde ik die piercing eruit.

Ongeveer vier jaar geleden vond ik het toch wel weer leuk om daar iets te dragen, dus heb ik het, inmiddels dichtgegroeide gaatje, eigenhandig doorgeprikt. Waar ik best lang last van heb gehad, ondanks goede ontsmetting. Vervolgens heb ik er hooguit een paar maanden iets in gehad.

Nu ik vorige week dus echt móóie helix piercings zag op internet had ik zoiets van: dát wil ik wel! En ik heb deed opnieuw een poging, die dit keer een stuk minder pijnlijk was, eigenlijk was het niet eens echt dichtgegroeid, dus daar had ik geluk bij.

Laminaat

Dan nog iets over mijn laminaat! Het is nog niet klaar, wel bijna. Aankomende zondag komen wat vrienden het afmaken. De slaapkamer moet nog en hier en daar plinten. Woonkamer, hal en keuken zijn al klaar en erg mooi! Het is wit eiken met v-groef.

Brand

Iets anders wat heel wat minder leuk is, is dat op 9 januari in het huizenblok waar mijn moeder woont, brand heeft gewoed. Haar huis is van brand bespaard gebleven, maar heeft wel enorme rook- en waterschade opgelopen. Ik ben zelf in het huis geweest de ochtend na de brand en je wordt er niet vrolijk van wat je aantreft.

Diezelfde nacht nog, heeft het salvage-bedrijf al spullen uit het huis gehaald om te voorkomen dat het zou bederven door het vocht, maar ze moet er waarschijnlijk wel op rekenen dat veel spullen onherstelbare schade opgelopen hebben.

Sowieso is ze er de eerste maanden ook wel zoet mee. Al die tijd kan ze niet in haar eigen huis, maar ze logeert bij een vriend waar ze zolang als ze wil mag blijven. Maar al met al natuurlijk geen leuke situatie, al is ‘t uiteraard het belangrijkste dat niemand gewond is geraakt van de mensen en dieren uit dat blok.