Op het moment zit ik met kleine oogjes en luisterend naar het o zo toepasselijke Stay awake van The Sheer achter m’n PC. Ik vond het weer eens tijd voor een nieuw artikel. Wat betreft die titel: Dat duidt op mijn vertrek naar Duitsland. De meerdaagse van de motorclub dus, waar ik zo ongeveer nog meer naar uitkijk dan vorig jaar.

Zondag trouwens nog lekker motor gereden. Het was de Open Toertocht, wat inhoudt dat niet-leden ook kunnen deelnemen aan de rit. In eerste instantie heb ik, samen met nog wat anderen, van negen tot een uur of één wat rondgehangen op de locatie (Theetuin Grand Jardin in Almkerk) waar de inschrijvingen geschiedden. Dat klinkt suffer dan het was, want ‘t was erg gezellig!

Uiteindelijk toch mee geweest en behalve de mooie route, ook een rondje klaverblad plat door de bocht gedaan. Zalig! Op zo’n moment stel ik me voor dat ik zelf rijd en als een ware motorcoureur met hoge snelheid en het knietje aan de grond bijna horizontaal door alle bochten vlieg. Nou ja, achterop is ook leuk, daar niet van!

Volgende week dus de Meerdaagse, wat betekent dat ik 4 dagen lang lekker mee kan rijden. Mijn plan is om na elke pauze (die we rond de 100 kilometer zullen houden) van motor te wisselen. Oh ja, we zitten volgende week trouwens in dit hotel.

Verder niet veel beleefd. Regelmatig gewandeld (als het weer het toeliet), gewerkt aan de site van de club, foto’s gemaakt en nieuwe albums beluisterd van onder andere Breaking Benjamin, Rev Theory, Matchbox 20, Buckcherry, Hinder en Default. Deze bands hebben gemeen dat ik ze geen van allen ken en hun muziekstijl gebaseerd is op metal. Soms iets meer, soms iets minder.

Ik vind dat echt leuk, nieuwe muziek ontdekken. Zo heb ik een tijdje terug dankzij zo’n Last FM kloon de band Alter Bridge ontdekt, da’s dus echt de ontdekking van het jaar geweest. Ik heb een stuk of twee á drie albums gedownload en vind elk nummer even geweldig. Mijn favoriet van het moment is Rise today.

Eergisteren overigens een handige link gevonden, waar uitgelegd wordt hoe je van een A4’tje een CD hoesje kunt maken. Handig als je voor iemand een CD of DVD hebt gebrand en ‘t zonde vindt om weer één van je cases weg te geven. Hier zie je hoe ‘t moet. Je kunt er ook nog wat op printen, om het extra leuk te maken.

Verder de afgelopen dagen last van opruimwoede gehad. Alle t-shirts en topjes in m’n kast eruit gehaald, netjes opgevouwen en meteen een aantal t-shirts eruit gehaald en gefotografeerd voor op Marktplaats. Die staan er inmiddels ook al op.

Verder wat achterstallige klusjes afgewerkt en alles wat overzichtelijker gemaakt. Straks nog wat bloesjes fotograferen die ook op Marktplaats moeten. Dat ik ‘t nog kwijt kan is een wonder. Soms denk ik weleens dat ik met gemak een kleine winkel zou kunnen vullen, als alle spullen die ik op Marktplaats heb staan uitgestald en opgehangen zouden worden. Nu ligt alles in één kastje en in een drietal opbergboxen onder mijn bed.