Wat een heerlijk weer is het! Hier is ‘t vandaag minder dan gister, omdat er nogal vaak wolken voor de zon langs schuiven, maar toch. Ik teken ervoor hoor! De temperatuur is lekker warm, en ik heb vandaag zelfs even in de rivier gezwommen. Ondanks dat ik niet echt een zonaanbidder ben, vind ik een paar uurtjes in de zon echt wel lekker.

Vroeger was ik een echte waterrat: Geen vakantie zonder zwemmen, geen strand zonder water. Tegenwoordig moet het water wel erg aangenaam zijn, wil ik me erin wagen, tenzij het kookpunt nadert wegens de zinderende zon die ongegeneerd op mijn huid blijft inbranden.

Vandaag had ik zo’n moment en dacht: Waarom ook niet! En, eerlijk is eerlijk, het viel best mee. Ik heb het namelijk ook regelmatig meegemaakt dat je gewoon een soort schok voelt op het moment dat je in het water gaat en dat was nu niet het geval!

Verder heb ik weer een beetje gewerkt aan m’n kleurtje, wat met dank aan de wolken minder snel opschoot dan de vorige keer. Maar het moet leuk blijven en ik ben in elk geval niet meer de bleekscheet die ik ‘s winters ben. Mijn huid heeft een mooie matte glans en een licht bronskleurig tintje, dus voorlopig ben ik best tevreden!

Gister was ook een leuke dag! Een aantal leden van onze motorclub zouden verkeersregelaar zijn voor een wielerronde in Aalburg, ik ben mee geweest en heb foto’s gemaakt en een filmpje. Wij moesten op punten staan waar wegversmallingen waren en met vlaggen duidelijk maken dat de renners daar tussendoor moesten en dichter bij elkaar moesten rijden.

Ondanks dat ik niets heb met wielrennen, was het een leuke middag. Als afsluiter heb ik met degene die me thuisbracht een rondje klaverblad gedaan en het ook gefilmd!