Vanmorgen viel de krant zo’n beetje letterlijk met de deur in huis, met mijn oma eraan vast! Ik had haar helemaal niet verwacht en lag nog uitgebreid en nietsvermoedend te ronken in mijn lekkere bedje toen ze aanbelde. Bas meteen hysterisch natuurlijk en ik eigenlijk nog te suf om te bedenken wat voor geluid ik zojuist had gehoord. :-)

Oma kwam een bak bramen van eigen land brengen (altijd lekker) en had haar komst toevallig genoeg perfect getimed met de krantenjongen, die net zijn ronde aan het doen was door mijn straat. Ze was er als de kippen bij geweest en had hem meteen gevraagd of ze er ook één mocht hebben, scheelt weer een tripje naar één van m’n tantes, die de krant in alle waarschijnlijkheid ook zullen ontvangen. :-D

Ze kwam met krant en al binnen en die werd meteen onder m’n neus geduwd. Slaperig als ik was, kon ik mijn foto in eerste instantie niet eens vinden. Wel de foto van Danny en het jochie, maar niet die gister gemaakt was. Bleek hij op pagina 2 te staan als een inleiding op de fotopagina, die op pagina 12 volgde.

Hieronder de foto met een kort stukje. Hoe ze aan mijn achternaam zijn gekomen is me een raadsel omdat niemand daarnaar gevraagd heeft en hij er toch bij staat. Ik ben blijkbaar bekender dan ik zelf weet. :-)