Vanmiddag ben ik naar Dordrecht geweest. Ik ben helaas niet geslaagd voor een paarse tas. Om eerlijk te zijn heb ik, ondanks mijn zoekpogingen, hooguit de helft van het aantal tassen gezien, van wat hier in de stad te krijgen is. Die enkele paar paarse tas die erbij zat, was niet leuk of het waren handtassen, die ik nooit gebruik.

Nadat ik bij de schoenmaker m’n bestelling voor paarse verf geannuleerd had, heb ik zelfs nog gedacht alsnog een andere tas die ik nog heb, paars te verven. Maar omdat daar gespjes op zitten en de tas een stoffen band heeft, lijkt me dat vrij lastig, plus het risico dat het niet goed pakt, dan kan ik ‘m weggooien en dat is zonde!

Ik ben wél geslaagd voor een zwarte broek. Ik was eerst bij C&A, waar ze diverse zwarte broeken hadden, maar niet wat ik zocht. Ook veel met een lage taille, wat ik niet fijn vind. Ik vervolgde de zoektocht, heb in een recordtempo minstens vijftien zwarte broeken gepast, maar geen van allen was dé broek. Ondanks dat ik bij C&A twee gave tops had geshopt, wilde ik toch ook graag voor een broek slagen. Hieronder één van de tops.

Ook bij VanHaren ging ik snuffelen voor een paarse tas (zonder succes), maar ik slaagde wel voor leuke enkellaarsjes, die als vervanging dienen voor m’n huidige schoenen die, ondanks dat ze nog niet zo oud zijn, al versleten zijn.

Ik had andere gezien die ik eigenlijk leuker vond. Die hadden een hogere schacht, waarvan de bovenrand met vierkante studs was afgezet en meer riempjes. Maar de neuzen waren nogal raar, vooral als je ze aan had. Er zat ook een stom hakje onder.

Bij Kruidvat een Prittstift gekocht en een spray waarmee je nagellak snel droogt. Ook daar was ik al langer naar op zoek, maar die hadden ze hier in de stad niet. Inmiddels had ik trek, dus ben ik bij McDonald’s wat gaan eten.

Alleen had ik nog steeds geen zwarte broek! Ik ben nog één keer teruggegaan naar C&A waar ik met militaire precisie alle rekken doorwerkte en uiteindelijk toch slaagde! Thuis de aankopen uitgepakt, kaartjes eraf gehaald en uitgerust. Geslaagde middag!