Ik verveelde me, dus heb ik een saai notitieblokje gecustomized. Ik heb dit gedaan met glanzend cadeaupapier en lijm (om het papier vast te plakken) en er vervolgens figuurtjes op getekend en stickertjes erop geplakt. Ik ben bang dat het cadeaupapier niet sterk is, dus misschien dat ik ‘t nog een keer over doe met stof. Maar ik heb me in elk geval even vermaakt en mijn boekje ziet er best schattig uit zo.

notitieboekje

Komende week ga ik me storten op een ander project: Ik vertelde eerder al over die tas die ik voor een prikkie bij de winkel met tweedehands kleding gekocht had: Die ga ik dus paars verven! Ik zou vandaag naar de schoenmaker gaan om te vragen of het kon. Hij had er wel zijn twijfels bij, maar eigenwijs als ik ben, heb ik dit nu in mijn hoofd en wil ik het gewoon proberen.

Dit is dus de tas met daarnaast een digitaal gekleurde versie van hoe het ongeveer moet worden. De verf moet besteld worden en die kan ik woensdag of donderdag ophalen. Ik heb er nu al zin in om ermee aan de slag te gaan!

tas-bruin-paars