Vandaag heb ik een paar leuke items gekocht. Zowel online als offline. Ik ben na lange tijd weer eens bij het winkeltje met tweedehands kleding in de stad wezen kijken. Qua kleding hing er dit keer niet echt iets voor me bij, maar er was wel een hele stoere tas. In eerste instantie had ik hem laten liggen, omdat hij bruin was en ik eigenlijk nooit bruin draag.

Uiteindelijk heb ik ‘m toch gekocht. Voor die paar euro kon ik die leuke tas toch niet laten liggen? Hieronder zie je ‘m. Als het meezit, ga ik de tas donkerpaars verven. Morgen weet ik of dat kan, dan moet ik naar de schoenmaker omdat die meer verstand heeft van dat soort dingen.

Het is namelijk geen echt leer en dan is verven lastiger. Sowieso moet de kleur besteld worden, want die hebben ze standaard niet. Verder heb ik twee dunne leren armbandjes met bedeltjes gekocht, het idee van de wrap armband, maar dan in een dunne uitvoering met een slotje.

Bij Cool Cat kocht ik een leuk felrood shirt met koordjes aan de zijkant, waarmee je de stof kunt rimpelen. Op eBay trouwens ook wat dingen gekocht, naar aanleiding van de ontdekking dat één van mijn favoriete armbanden kwijt was. Alles op zijn kop gezet, maar helaas nergens te vinden. Uiteindelijk heb ik dezelfde kunnen vinden en gekocht! Ik bestelde ook een ander armbandje en een schoudertas. Koop jij ook weleens op eBay?