Het Zomerfeest zit erop, alle foto’s staan inmiddels online. Alleen vrijdag ben ik niet geweest en vanmorgen wel even wezen kijken naar ‘t optreden van Daniel Roos, maar niet lang gebleven. Die paar foto’s die ik gemaakt heb vond ik niet zo goed gelukt, dus heb ik weggegooid. De foto’s die ik het mooist vind van deze week, zie je hieronder!

Ik heb ook wat filmpjes gemaakt, maar daar heb ik pech mee: Het eerste filmpje van Kane heb ik per ongeluk verwijderd en ondanks diverse pogingen met recovery software, nog niet terug kunnen halen. Een ander filmpje van Tilt die een nummer van Metallica deden, was opeens nog maar 0 bytes, nadat ik ‘m naar een andere map verplaatst had. Klote dus. Ik heb het graven op m’n harde schijf nog niet opgegeven, maar aangezien dat langdurige klusjes zijn, ben ik er al dagen mee zoet en zonder zekerheid van succes.

Dinand Woesthoff (Kane)

Dinand Woesthoff (Kane)

Danny de Munk en ‘Ciske’

Lisa & Rachel