Vanavond was de tweede avond van de zomerfeesten en ondanks dat de ‘bekende’ artiesten van de avond me niet echt konden bekoren, heb ik toch een top-avond gehad. Ik heb gedanst tot ik er bij neerviel. Het hoogtepunt van m’n avond was wel het optreden van coverband De Corona’s.

Een band waar ik nooit van gehoord had, maar die ik na vanavond niet zal vergeten! Wat konden die spelen zeg! En het publiek bespelen niet te vergeten. Ze hadden een soort telefooncel op het plein gezet, waar mensen verzoekjes door konden geven. Dat ging van AC/DC tot André Hazes, bijna alles speelden ze. Hun vertolking van Queen’s Bohemian Rhapsody was duizelingwekkend mooi en ze hebben tot twee keer toe ‘Billy Jean’ van Michael Jackson gespeeld.

De Corona’s speelden over de hele avond drie sets en tussendoor waren er optredens van Wolter Kroes en Jim Bakkum. Aangezien ik van de muziek van beiden niet bijster enthousiast word, was het hoogtepunt voor mij de energie van de Corona’s. Alhoewel Wolter wel een flinke duit in het zakje deed wat betreft de gezelligheid. Hij weet wel hoe hij het publiek moet entertainen.

Al met al dus een leuke avond. Heel anders dan gisteren, maar in elk geval heel dansbaar en dat heb ik geweten! Op een gegeven moment gutste het zweet van m’n voorhoofd en ik denk dat ik wel kan zeggen dat m’n nieuwe schoenen inmiddels ingelopen, of beter gezegd, in-gedanst zijn!