Het werd weer tijd voor een shoplog. Ik heb de afgelopen weken weer wat leuke items gekocht en/of besteld en daar wil ik je graag deelgenoot van maken. Om maar te beginnen met een item waarvan ik inmiddels een aardige verzameling heb aangelegd, namelijk handschoenen! Ik heb er zelfs een paspop arm voor gekocht om ze te kunnen fotograferen.

Vrijdag twee leuke dingen geshopt. Als eerste de nieuwe cd van VanVelzen, genaamd ‘Hear Me Out’. Maanden geleden, toen het album Take Me In uitkwam, heb ik aan een actie meegedaan, waarvoor je beide cd’s voor iets van € 25 kon kopen.

De tweede cd kon je dan, tegen de tijd dat ie uitkwam, gewoon ophalen bij Free Record Shop. Ik moet je wel eerlijk bekennen dat ondanks dat ik ‘m vrijdag al heb gehaald, hij nog steeds in cellofaan verpakt op tafel ligt, gewoon nog niet de tijd ervoor genomen hem eens te beluisteren, maar dat komt wel goed.

VanVelzen – Take Me In

Het andere item is een leuke riem die ik bij Cool Cat kocht. Een brede elastische tailleriem met aan de voorkant een deel van imitatieleer met een brede metalen kliksluiting en aan weerskanten daarvan twee gespjes. Dit is ‘m, dacht ik, en ik rekende af.

Brede riem met gespen

Tot slot twee items die ik nog niet heb, maar waar ik wel naar uitkijk. De eerste twee zijn van H&M. Als eerste stoer kort leren ‘motorjasje’. Het is geen echt leer, maar dat vind ik geen probleem, het gaat me vooral om het model. Toen ik ‘m zag was het meteen liefde op het eerste gezicht, als dan ook de prijs nog meevalt, is het helemaal mooi meegenomen.

Zwart bikerjack van H&M

Om de outfit compleet te maken, deze stoere riem met metalen kettingen en afgewerkt met leer. Die komt van de herenafdeling, maar ik vind hem evengoed geweldig en kan amper wachten tot mijn bestelling bezorgd wordt!

Riem met kettingen van H&M