Een leuk tekstje dat ik tegenkwam in één van de zeldzaam leuke Hyves doorstuurmails, die overigens bij mij meteen hun eindpunt bereiken, aangezien ik zelf echt nooit iets doorstuur. Wat gij wil dat u niet geschiedt, doet dat ook een ander niet. Ja dat geldt ook voor doorstuur mails.

Maar goed, ondanks deze nobele instelling krijg ik ze zelf nog altijd wel en heel, maar dan ook echt héél soms zit er wel eens iets leuks tussen de zogenaamd grappige filmpjes van onder meer copulerende schildpadden (WTF?!?!), een motorrijder die na van zijn racemonster te zijn gepleurd een nummertje asfalt frezen weggeeft (grappig?!?!), een vrouw die niet kan inparkeren (what’s new?) of een bevallende olifant (zo ranzig) en andere shit.

Genoeg inleiding, alhier het tekstje, en nee, ik heb het niet zelf verzonnen, ik mag dan nog altijd voor 20% blond haar hebben, dat wil niet zeggen dat ik de hersencapaciteit van een goudvis heb.

Niet te geloven…
Heb ik weer…..

Wat ik nou weer allemaal meegemaakt heb in een paar dagen tijd…..

Nieuwe sjaal teruggebracht naar winkel, zat veel te strak.

Ontslagen bij apotheek omdat ik vergeten was de flessen te labellen. Zo oneerlijk, die flessen passen toch nooit in de typemachine!!

Uren vastgezeten op de roltrap bij V&D. Er was een stroomstoring.!!!! Heb ik weer.

Geprobeerd ranja te maken, maar zoveel water als er bij moest dat paste niet eens in die Ranja fles. Van de instructies klopt dus ook geen barst!!!!

Mezelf buiten de auto gesloten in een fikse regenbui.sleutels in mijn cabrio, dus kon er niet in. Uren op de wegenwacht zitten wachten. Auto van binnen helemaal nat geregend…….

3 dagen op honden uitlaatplaats gestaan met hond. Er kwam niemand die hem ging uitlaten. NOEM HET DAN OOK NIET ZO!!

Zak M&M’s gekocht als troost, maar wat een stomme dingen, kun je bijna niet afpellen.

4,5 dag bezig geweest met kalkoen braden! In de instructies stond 1 uur per pond. Ik weeg 109 pond, hebben ze vast niet goed want smaakte helemaal niet lekker!!! Was vast Afrikaanse kalkoen, zo zwart…..

Maar ging ook wat super goed, voelde me ook trots deze week. Puzzel van 100 stukjes gelegd was na 11 maanden al af! En dat terwijl er 2-4 jaar op de doos stond!!!!

En jij?…wat heb jij beleefd?

Nou, zeg nou zelf, dit is toch wel grappig he? Ik vind het in elk geval erg origineel bedacht en persoonlijk hou ik wel van leuke tekstjes. Die wilde ik dus graag even met jullie delen en daarbij meteen alle andere doorstuur mail-haters een hart onder de riem steken. You are not alone en er gloort licht aan de horizon want zo nu en dan komt er blijkbaar toch nog wat leuks!

That’s it for now!