Ik ben een beetje aan het hamsteren geslagen, want ik heb van de halve maand december foto’s staan, die nog niet zijn gepubliceerd en die ik dus ook hoognodig nog even onder de aandacht moet brengen. Om te beginnen heb ik mijn mobiele fotostudio weer eens van stal gehaald.

De reden dat ik die lange tijd niet gebruikt heb, is omdat één van de halogeenspots kapot was en ik exact dezelfde nergens kon vinden. Het was namelijk geen standaard halogeen reflector, maar met intens wit licht. Ik had wel andere met een spiegelende binnenkant, gekocht, maar die gaven een veel geliger licht, wat dus niet mooi is.

Uiteindelijk heb ik nieuwe lampjes. Niet dezelfde, maar wel van Osram, die een heel stuk witter zijn dan die je overal kunt kopen. Meteen er mee aan de slag gegaan thuis en ik vind het resultaat prima.

Ik heb weer een paar fotoseries gemaakt, van mijn nieuwe USB-stick (maar wel een hele mooie), een stervormige kettinghanger en wat mij betreft ook meteen het object wat de mooiste foto’s heeft opgeleverd, een zwarte roos met glittertjes en ook nog wat kerstige foto’s.