Tijd voor een shoplog! Om te beginnen een paar hoge laarzen die ik alweer ruim een maand heb, met voor mijn doen enorm hoge hakken. Aan de zijkanten zitten gespen, waardoor ze erg stoer zijn. Ik heb ze gekocht bij VanHaren.

Ook kocht ik 2 tassen. Nadat ik ongeveer twee jaar dag in, dag uit met een rugzakje rond heb gelopen, werd het tijd voor een fatsoenlijke tas. Een rugzakje is niet altijd even handig omdat je ‘m eerst af moet doen om er iets uit te kunnen halen.

Als eerste zat ik op FashionFinds een tas met patchwork, die ik voor een prikkie kon overnemen. s nog een echt leer ook! Net ervoor, had ik ook een tas bij Duifhuizen gescoord, omdat ik dacht dat de koop van die patchwork tas niet door zou gaan. Helemaal mijn stijl dit!

Verder kocht ik een jasje van Vero Moda. Hij is van sweatstof en draagt erg fijn. In het midden heeft ie gestikte stroken met zilverkleurige knopen. Gister bestelde ik bij H&M wat dingen uit de sale: Shorts van imitatieleer, een paarse legging van licht glanzend materiaal, een zwart hoedje en een doorschijnend shirt.

Ik ontving ook nog spullen die ik via Ebay had besteld. Onder meer een ketting van zwart koord met een metalen hanger. Geen echt zilver, maar hij is al tig keer mee onder de douche geweest en blijft mooi. Bij dezelfde verkoper bestelde ik ook een paar mooie oorknopjes. Het deel boven het scharniertje valt over de oorlel, het onderste deel hangt eronder.

In de folder van Wibra had ik een opvouwbare rugzak gezien. Handig! Vanaf nu is dit rugzakje toegevoegd aan de standaard uitrusting die zich in mijn tas bevindt. Ook kocht ik bij Wibra een klein zwart notitieboekje met een printje.

Heb jij onlangs nog wat geshopt?