Dit gaat waarschijnlijk een korte update worden, omdat ik ziek ben. Ik lig de hele dag al plat op bed en op de bank en zit nu sinds een halfuurtje even achter de computer. Gister ben ik met een vriend naar Dongen geweest om te kijken naar een carnavalsoptocht met verlichte praalwagens. Ik had zoiets nog nooit gezien en heb echt m’n ogen uitgekeken!

Sowieso waren de wagens op zich al supermooi en heel wat aparter dan wat zaterdag in Gorkum voorbij kwam rijden, enkele uitzonderingen daar gelaten. De lichtjes maakten het echt af. Het deed me een beetje denken aan de parade in Disneyworld.

Naast betoverend mooi was het ook betoverend koud. Zo erg, dat ik op een gegeven moment nog amper het ene been voor het andere kon zetten, omdat ze stram waren geworden. In m’n voeten had ik geen gevoel meer, terwijl ze ook pijn deden en met m’n handen was het niet beter gesteld, al kon ik die nog onder m’n oksels stoppen. :-) Maar goed, ik heb veel foto’s gemaakt! Hier een voorproefje.

100216-carnaval-dongen-06

Behalve de optocht van Dongen en afgelopen zaterdag in Gorinchem, ben ik ook bezig geweest de carnavalsfoto’s van voorgaande jaren online te zetten. Deze hebben jaren op de site van Stichting Gorcums Carnaval gestaan, maar omdat deze inmiddels van eigenaar is veranderd en ik geen foto’s meer voor ze maak, heb ik besloten de foto’s op m’n eigen site te houden.