Vandaag een shoplog! Om te beginnen heb ik een paar bontlaarsjes gekocht, die heerlijk warm zijn. Grappig was dat ik ze al gezien had toen het nog helemaal niet koud was, maar ze hingen er alleen in maat 37. Het voordeel van Schoenenreus is dat ze er schoenen in een andere maat vanuit een ander filiaal kunnen bestellen, zonder dat je er stad en land voor af hoeft.

Dat hebben ze gedaan en een paar weken later waren ze gearriveerd. Blij naar de winkel en de laarzen gekocht en wat denk je? De volgende dag wordt het steenkoud en kwamen ze gelijk van pas! Ik heb ze op het moment ook aan en heb nog geen seconde koude voeten gehad!

Via eBay had ik ook wat bestellingen lopen die inmiddels gearriveerd zijn. Als eerste deze vrolijke rode muts met pompon die heerlijk warm is. Verder een brede armband met gespen.

Gister heb ik satijnen hoeslakens van HEMA gekocht. Daar had ik eerder al naar gekeken, maar ik vond ze te duur. Deze week stonden ze in de folder, ik heb de witte en rode, omdat ik ook twee satijnen dekbedovertreksets heb.

Verder een nieuwe draadloze deurbel. Ik had er één en die werkte prima, maar iemand vond het nodig om het drukkertje te slopen en jatten, en dan heb je niets meer aan zo’n bel. Gister meteen de verzekering gebeld en die vergoeden de schade, maar ondanks dat het geld nog niet gestort is, toch vast om een nieuwe. Voordeel van de nieuwe is dat hij in het stopcontact kan.

Op het plaatje wat je tegen de muur schroeft, zit ook een uitsparing die in de achterkant van het knopje valt, wat je van onderaf met een piepklein schroefje vastdraait, zodat het knopje muurvast komt te zitten. Behoorlijk vandalisme / diefstal proof dus, die vorige had dat niet.

Verder kocht ik een rugzak voor op de motor. Ik had er één, maar die is niet zo praktisch. Nu stond in de nieuwsbrief van MotoZoom een rugzak voor motorrijders, afgeprijsd van € 33.95 voor € 13.95. Ik heb gecheckt hoe groot ie was en ‘m besteld.

Zaterdag op de motorbeurs ga ik trouwens misschien een vest van Yamaha kopen. Ik zag ‘m pas in een motorblad en was er meteen weg van. Het ligt een beetje aan de prijs en of het een lekker dik vest is, of ik hem neem, maar dat zien we dan wel.