Vandaag even naar Dordrecht geweest. Ik was al lang op zoek naar een rode tas en moest en zou nu slagen. In Dordrecht geslaagd voor een rode tas. Niet precies wat ik zocht, maar toch leuk en hij voldoet grotendeels aan mijn wensen.

Ik had het eigenlijk al opgegeven, maar op de terugweg nog bij H&M binnengewipt en daar hing er één en afgeprijsd voor € 9! Even eerder had ik er bij V&D één gezien die bijna perfect was, maar te groot naar m’n zin en van materiaal wat ik niet zo mooi vond. Dan ben ik met deze beter uit!

Bij New Yorker veel leuke dingen gezien, maar als ik het paste, was het ‘m toch net niet. Te drukke print, te groot, te klein, te lang, te kort. Uiteindelijk één afgeprijsd shirt gekocht voor € 5. Op de foto zie je het shirt en de tas van H&M. Verder bij Claire’s voor een armbandje met ritsjes geslaagd. Lekker stoer en ook nog eens niet duur!

Op de terugweg gegeten en uitgerust bij McDonald’s. Ondanks dat ik maar een paar winkels binnen was geweest, was ik moe en deden m’n voeten pijn. Op weg naar het station langs C&A, waar ik op de Clockhouse afdeling gekeken heb, maar niets kocht. Vervolgens in de trein naar huis. Al met al was het dus een goedkoop shopmiddagje!

Terug in Gorkum, bij de supermarkt snel een mini Ben&Jerry’s gehaald, die ik thuis voor de tv heb opgegeten, bij wijze van verlaat toetje. Voor de rest relaxen. Morgen staat er ook iets op het programma: Ik ga met m’n moeder pannenkoeken eten in Woudrichem. Gezellig! Lang geleden dat ik daar geweest ben!

Zondag was ik op de motorbeurs. Dat was niet zo’n succes, omdat we er te kort zijn geweest naar mijn zin en de nieuwe vriendin van de vriend met wie ik zou gaan, nogal roet in het eten gooide. Later bleek dat ze wel had gezegd mee te willen, maar totaal geen interesse in motoren had. Wij hadden dus geen van beiden iets aan onze dag en daar had ik behoorlijk de pest in. Ik betaal geen entree om langs hooguit een derde van de stands en de motoren te stuiven!

Gelukkig hier en daar wel een paar mooie motoren gezien en wat foto’s gemaakt. Ook niet zoveel als vorig jaar, omdat elke keer zodra ik stil bleef staan om een foto te maken, het stel al 10 meter verderop was en ik moeite had om ze terug te vinden, vanwege de drukte. Ook kans gezien twee items te kopen. Het gewilde rode Yamaha LAB vest en een Ducati Corse top.