Een dag die normaal leek te beginnen, zelfs niet helemaal 100%, omdat ik verkouden ben. Dan opeens draait het om en wordt het een topdag! Het begon ermee dat ik op de site van Scapino ging kijken, of ik ergens een status van m’n bestelling kon zien. Nadat ik afgelopen week in Dordrecht aan het zoeken was naar enkellaarsjes.

Ik kwam thuis met schoenen van C&A die ik leuk vond, maar eigenlijk was ik niet 100% tevreden. ‘s Avonds zat ik op de site van Scapino en kwam daar leuke laarsjes tegen, voor dezelfde prijs als die van C&A.

Ik besloot ze te bestellen en als ik ze goed vond, die van C&A terug te brengen. Ze zouden binnen vier dagen geleverd worden. Ik had ook kunnen kiezen om ze in een filiaal te laten bezorgen, maar dat zou tien dagen duren en geduld is nu eenmaal niet mijn sterkste kant.

Vanmorgen de site gecheckt en niets over bestelstatus gevonden, wél dat de laarsjes inmiddels flink afgeprijsd waren! Van € 34.99 voor € 22.95. Balen dus! Vervolgens een mail gestuurd dat ik die laarsjes besteld had en dat ze een dag later opeens afgeprijsd zijn. Dat het dan wel zo eerlijk is als ik ze dan ook voor de actieprijs krijg, zeker omdat ik ze nog niet eens ontvangen had.

Krijg ik binnen anderhalf uur een mailtje, waarin ze me zelfs bedanken voor de genomen moeite om hen te informeren en dat het verschil van € 12,04 op m’n rekening teruggestort zou worden. Helemaal blij natuurlijk, nu alleen nog afwachten of ik de laarsjes net zo leuk zou vinden als op de site en ze ook lekker zouden zitten.

In de tussentijd liep ook de spanning op voor een ander project. Ik had het in m’n kop gehaald om een shirt te laten bedrukken met een tekst, waar waarschijnlijk heel wat commentaar op zal komen, maar dat vind ik juist wel grappig. ik was onlangs naar de bieb geweest. Ik was een dag of drie te laat met inleveren en had een boete.

Vervolgens nieuwe boeken uitzoeken en ik check altijd de tafels met nieuw materiaal. Ligt daar een boek met op de cover een vrouw met een topje, waarop Leuke mannen zijn getrouwd staat. Een idee was geboren! Ik wilde het boek lezen en óók zo’n shirt! Meteen aan het ontwerpen geslagen: ik zet niet zomaar tekst op een shirtje. Vervolgens op zoek naar een shirt, wat ik voor een paar euro vond bij Cool Cat.

Vervolgens naar de drukker. Ik ging altijd naar PrintMe, maar een shirtje met tekst zou al gauw € 30 gaan kosten. Vervolgens naar CinDruk. Voorgelegd wat ik wilde en de kosten waren de helft minder! Toen het bestand wat ik had niet werkte, werd m’n tekst opnieuw opgemaakt. Service! Nóg beter werd het, toen ik hoorde dat het shirt de volgende dag al klaar zou zijn.

Vervolgens snel een pakje op de bus gegooid en daarna bij Cool Cat gekeken. Daar zag ik een lederlook broek die ik al eerder had gezien. Ik heb al een paar lederlook leggings, maar vind een broek eigenlijk mooier. Gepast en goed bevonden, dus afgerekend en blij mee naar huis!

De post was inmiddels geweest en had een pakketje afgeleverd. Dat bleek van Scapino te zijn, met de laarsjes! Helemaal blij, vooral toen ze perfect bleken te zitten, ik kan er zelfs met nog dikkere sokken in, wat in de winter wel zo lekker is. Gehuld in nieuwe broek en laarsjes richting drukker. Het shirt zag er precies uit zoals ik wilde!

Outfit met crew T-shirt

De laarsjes zie je hieronder. Je kunt je dus wel voorstellen dat mijn dag goed was! Geld terug van de afgeprijsde enkellaarsjes die ik ‘s avonds zelfs nog thuisbezorgd kreeg, ondanks dat ik dat nog niet verwacht had. Eindelijk de perfecte broek, het bedrukte shirt opgehaald en de zoektocht naar enkellaarsjes voltooid!