Soms heb je van die dingen, dat je achteraf denkt: “Ik had écht enorm veel geluk!” Zo had ik onlangs op de website van Wehkamp op de C&A-afdeling een superleuk rood geruit rokje gezien. Ik heb al eens eerder zo’n rokje gehad, maar ruitjes neigen al gauw tot tuttigheid, vind ik dan. Maar deze is echt leuk en lekker stoer!

Nu kwam ik er puur bij toeval één tegen die ik leuk vond. Maar omdat ik de volgende dag naar Dordrecht zou gaan om iets terug te brengen, besloot ik dan ter plekke bij C&A te kijken of ze ‘m daar ook hadden, scheelde weer verzendkosten! Ik dus de volgende dag naar Dordrecht, maar géén rood geruit rokje te vinden. Eenmaal thuis de link weer opgezocht en geopend.

Wat denk je? “Dit artikel is niet langer beschikbaar.” Het gekke was dat ie nog wel in het overzicht stond. Teleurgesteld weg geklikt, maar vergeten ‘m te verwijderen uit m’n favorieten. Tot ik die link gister weer tegenkwam. Toch nog eens gekeken en hij was er weer! Meteen m’n slag geslagen, want zo’n kans kreeg ik vast niet nog eens! Inmiddels heb ik ‘m ontvangen en hij is heel leuk!