De afgelopen dagen heb ik het druk gehad met shoppen! En niet alleen op internet, maar ook in echte winkels. Je mag me een shopaholic noemen, maar bij alle leuke kledingwinkels waar in koeienletters SALE op de ramen staat móet ik gewoon even naar binnen. En onder leuke kledingwinkels versta ik bijvoorbeeld Cool Cat en ONLY.

Ik heb onder andere een topje en een tasje van Converse gekocht. Ik zocht al een tijd iets waar m’n camera in kan. Ik heb ‘m gekocht van de Irischeques die ik voor m’n verjaardag kreeg. Ik kan ‘m over een paar weken al goed gebruiken, als ik de carnavalsoptocht ga fotograferen. Grappig is dat m’n nieuwe ster-sleutelhanger er precies bij past. Die hoort er niet bij, ik had ‘m pas bij HEMA gekocht en aangezien ik gek ben op sterren, kon ik die niet laten hangen!

Verder kocht ik nieuwe bloesjes. Allebei m’n witte bloesjes had ik weg moeten doen. In de ene zat een vlek die er niet uit ging en de blouse met korte mouwen had ik al twee keer moeten naaien en ik heb ‘m op een gegeven moment maar weggegooid. Ik ben inmiddels geslaagd, maar dat viel niet mee!

Voor een blouse met korte mouwen ben ik geslaagd bij Jola, waar ik normaal nooit kom, maar het bloesje was precies goed. Ik heb ‘m ook in het zwart. Een blouse met lange mouwen heb ik gescoord bij Cool Cat. Met drukknoopjes en print op de rug.

Ik heb ook iets heel anders gekocht, namelijk een paar leuke bandana’s voor Bas. Ik heb het zó gehad met die standaard boerenzakdoeken waar je andere hondjes mee ziet. Ze kostten bijna niets (€ 1 per stuk) en zijn echt leuk!

Ik heb ook eindelijk een oplossing bedacht om tassen op te bergen. Ik had ze eerst onderin de kast liggen, waar ze een hele plank in beslag namen en ik er geen zicht op had. Vervolgens heb ik een haakje met oog in de bovenkant van de meterkast gedraaid met de bedoeling daar een rekje aan te hangen en daar de tassen aan.

Dat was geen succes, de meterkast was meteen overbevolkt en de deur ging niet meer dicht. Uiteindelijk heb ik het over een andere boeg gegooid en het net als in de winkel gedaan. Gewoon néérzetten in plaats van ophangen. Ik had toch nog wat onbenutte planken.