Doordat ik met m’n vorige systeem nog maar weinig blogposts schreef, was het lijstje met spullen die ik in een shoplog wilde verwerken nogal gegroeid en dat is zacht uitgedrukt! De helft heb ik er later weer vanaf gegooid. Maar om nu dat item nu eens af te kunnen strepen van m’n to-dolijstje, vandaag alsnog een shoplog!

Om te beginnen iets wat ik niet gekocht heb maar gekregen van een kennis. Een gevlochten leren armbandje met een metalen plaatje waarop Estrella staat. Mijn nickname dus. Ik vond het zo’n leuk cadeautje en draag hem sindsdien elke dag.

Armband met mijn naam

Ik ben niet iemand die om de haverklap een nieuw luchtje koopt, eerder iemand die er te lang mee doet. Wat er in resulteerde dat de parfum die ik had, vergaan was en stonk. Omdat het mijn enige flesje was, moest ik iets nieuws. Rond dezelfde tijd kon je een sample van ‘Heat’ aanvragen en dat heb ik gedaan en een flesje gekocht.

Nog een rood item! Onlangs deze handschoentjes gekocht bij HEMA voor € 12. Ze zijn gemaakt van soepel leer met voering. Ik heb ze nog niet vaak gedragen, maar met het gure weer zal dat vast goed komen! Het zijn geen dikke handschoenen, maar door de voering toch warm.

Op de foto hieronder draag ik m’n nieuwe leren hes. Je ziet weleens motorrijders met zo’n leren vest over hun motorjas en dat wilde ik ook. Ik vond iemand op Marktplaats die ze verkocht voor € 33. Die van mij heeft een kruis op de rug en inmiddels heb ik er ook wat patches op genaaid.

Een ander leren item (al is deze van imitatieleer), is dit rokje. Ik had al zoiets, maar vond het model niet geweldig. Rond de tijd dat ik die kocht, waren leren rokjes niet zo’n trend als nu en moest je moeite doen er één te vinden. Inmiddels verkopen ze dit soort rokjes bij veel winkels en vond ik een leukere. Deze is van Clockhouse (C&A).

Dan twee paar laarzen. Deze heb ik niet tegelijkertijd gekocht, maar omdat de meeste items al van langer geleden zijn, staan ze nu dus wel samen in de shoplog. Ze zijn beiden van suède achtig materiaal. De linkse zijn overknee laarzen, de rechtse hebben een hak en gespjes.