De laatste post is al even geleden. Ik heb last van een winterdepressie. Inmiddels gaat het met vlagen beter. Amper eten en de hele dag als een uitgeblazen kaarsje op de bank hangen, verandert langzaam maar zeker. Ik ben moe, maar toch is er elke dag wel een lijstje wat ik afwerk. Vooral omdat ik gewoon vind dat ik iets moet doen.

Ergens ben ik ‘s avonds trots als ik wat dingen heb gedaan. Gevolg is dat als ik ‘s avonds eenmaal op de bank zit om te lezen, ik binnen de kortste keren in slaap val. Hooguit anderhalf uur, maar toch een teken dat ik doodop ben. Voordeel is dat het goed is voor mijn bankrekening: Ik heb al in geen weken een winkel van binnen gezien en ook achter de computer zit ik weinig.

Wat ik wel deed, is wat uit de sale bestellen bij H&M. Wat ook nog verantwoordelijke aankopen waren, want ik heb alleen dingen gekocht die ik nodig heb, dus niet alvast shirtjes met korte mouwen voor volgend jaar. Al zijn dat wel dingen die ik normaal ook gerust in de winter koop. Ik heb maar drie truien en aangezien het nu zo koud is, is dat het enige wat ik draag.

Nu had ik bij H&M een leuke trui met gekleurde banen gezien die nu € 10 was en een grijs vest. Naar zo’n vest ben ik al maanden op zoek. Eigenlijk wilde ik er één met Noorse print, maar daarin vond ik niets naar m’n zin. Deze is lichtgrijs en lekker dik. Grootste voordeel was dat ie nu maar € 17.45 kostte. Ik had ook een legging besteld.

De trui was een twijfelgeval, omdat ik normaal niet erg kleurrijke kleding draag, maar hij zag er wel heel leuk uit. Hij is van zachte wol en gelukkig kriebelt hij niet. Het is een lang en wat wijder model, leuk met bijvoorbeeld een lederlook broek. Nadat ik ‘m vanmiddag had gepast, meteen de kaartjes eruit geknipt en aangehouden. Niet gek, een trui voor een tientje!

Ernaast zie je het vest. Helaas moest ik die terugsturen, omdat hij te groot was. Maar nadat ik voor de zekerheid gebeld had, bleek dat er nog 700 op voorraad waren in de maat die ik besteld heb. Omdat ik ‘m dus al in huis heb gehad, weet ik inmiddels dat hij net zo leuk is als op de foto. Ik kan niet wachten tot ie bezorgd wordt!

De legging is zwart en het is net of ie een paar keer door een emmer witsel is gegaan. Je moet ervan houden, maar ik vind het wel stoer. Ik heb al aardig wat leggings, maar zoiets had ik nog niet en voor € 5 kun je je geen buil aan vallen. Staat denk ik ook leuk met m’n nieuwe veterboots, die ik bij Scapino kocht.

Er zijn soms dingen waar ik lang naar zoek en opeens loop ik er bij toeval tegenaan. Ik wilde al jaren veterboots, maar het probleem was dat ik de meeste te lomp vond. Deze kwam ik tegen bij Scapino en ze waren in het echt net zo leuk als op de foto. Ze zijn stoer, maar niet te grof en achterop zitten gespen. Handig is dat er een rits in zit, zodat de veters niet los hoeven.

Verder geen nieuws. Aankomend weekend is volgepland. Vrijdagavond naar m’n vader, Eerste Kerstdag naar m’n moeder en zondag gourmetten met een vriend, waarvoor ik boodschappen moet doen, Op zich vind ik het hartstikke leuk, maar aan de andere kant zie ik er ook tegenop, ik ben al zo moe, terwijl ik amper iets doe. Hoe moet dat als ik drie volle dagen achter elkaar heb?