Vandaag was een actieve dag! Vanmorgen was ik opnieuw vroeg wakker en ik ben, nadat ik wat post ingepakt had, met Bas gaan wandelen. Ondanks dat ‘t maar een graad of 6 was, vond ik het prima te doen. Zeker aangezien het gister nog veel kouder was en het eergisteren zelfs licht vroor, terwijl ik met deze temperaturen ook gewoon ben gaan wandelen.

Voor het eerst MotionX GPS uitgeprobeerd en dat werkt leuk! Behalve dat ie je route vastlegt, meet ie van alles en nog wat. Onder meer maximum- en gemiddelde snelheid. Mijn maximum snelheid lag op 11,4 km/pu. Niet gek voor een beetje rondwandelen met de hond! Zodoende zijn we dus, met flink de pas er in, zo’n vijf kwartier onderweg geweest en dat was lekker.

Eenmaal thuis snel wat gegeten (bakje melk met cornflakes) en daarna alweer op pad. Dit keer op de fiets, om een paar boodschapjes te halen bij verschillende winkels. Ik heb allemaal gezonde maar lekkere dingen ingeslagen zoals wortels, augurken, appels, kiwi’s en radijsjes!

Die laatste zag ik bij toeval bij de groenteboer waar ik om wortels ging. Aangezien ik daar gek op ben, ging daar ook een bosje van mee. De rest van de middag heb ik me uitsluitend bezig gehouden met aansluiten van m’n KPN pakketten.

Ik ben onlangs overgestapt op KPN Internet+Bellen met Interactieve TV en had daar onlangs al dozen van ontvangen met decoder en modem plus splitter-pakket. Vanaf het moment dat ik dat pakket ontvangen had, jeukten mijn handen al om eraan te beginnen, maar ik moest wachten.

Het verliep prima. Eerst alle oude spullen gedemonteerd. Voordat ik alle snoeren uit de knoop had en alles aan de kant lag, was ik twintig minuten verder. Daarna alles volgens de instructies in de handleiding aangesloten: De splitter, Experia Box en Motorola-decoder. Gelukkig geen problemen tegengekomen tijdens het installeren, alleen wat snoeren die te kort waren.

Na een paar kabelgoten open getrokken te hebben, kon ik de boel doortrekken en bleek mijn UTP-kabel lang genoeg om naar de andere kant van de huiskamer door te leggen. Alles is dus inmiddels aangesloten en werkt naar behoren. Ik moet morgen alleen KPN nog bellen over een paar dingetjes en dan is alles klaar.