Ik heb een nieuw voornemen! Dit heeft overigens helemaal niets te maken met dingen als lijnen (ben in een paar weken tijd al drie kilo afgevallen zonder enige vorm van dieet), niet meer roken (doe ik toch al niet), minder drinken (nóg minder?) of naar de sportschool gaan (om de dooie dood niet!), maar wel alles met mijn website.

De Vaste lezers zullen zich misschien herinneren dat het voor de overstap naar WordPress, slecht ging op bloggebied, ik schreef maanden niet, dan nam ik me voor vaker te schrijven, deed ik dat één of twee keer en vervolgens weer niet.

Sinds de start van de vernieuwde blog gaat het stukken beter, al sla ik soms nog een paar weken over. Toen ik net in bed lag, schoot me te binnen dat het een goed idee zou zijn om vanaf nu elke dag te schrijven. De laatste dagen schreef ik meer en ik merk dat ik er plezier aan beleef!

Aan inspiratie hoeft het niet te ontbreken, ik kan tenslotte overal over schrijven en daarbij heb ik de laatste tijd ook inspiratie en zijn er allerlei dingen die ik meemaak. Zo heb ik twee weken geleden van alles mee gemaakt, maar daar met geen woord over gerept, wat eigenlijk zonde is. Uiteindelijk is mijn blog niet alleen voor de lezers maar ook voor mezelf.

Ik heb altijd al iets van verzamelwoede gehad en ik heb alle posts vanaf de allereerste in mei 2002 gearchiveerd in Evernote en daarnaast ook al m’n tweets. Ik vind het leuk om zoiets op een saaie zondagmiddag eens na te lezen en het verloop van m’n leven te zien.