Vandaag is het Valentijnsdag, dus wil ik daar ook over schrijven. Valentijnsdag is voor de meeste mensen een kwestie van love it or hate it, maar ook niet voor iedereen. Ikzelf ben zo iemand die er eigenlijk gewoon tussenin zit en het allemaal wel prima vindt. Enerzijds vind ik het een commercieel, anderzijds het toch wel een lief.

Al is Valentijnsdag voor mij vooral een dag om met ‘n klein gebaar liefde te geven aan dierbaren, of dat nou een vriend, m’n moeder of mijn crush is. Een lief kaartje, een prulletje of een anoniem bericht, ik verzin altijd wel iets. Daarnaast ben ik zelf ook gek op dingen met hartjes, dus troon ik elk jaar rond Valentijnsdag naar Xenos en V&D om te kijken of er iets van m’n gading ligt.

Vervolgens kom ik altijd wel ergens mee thuis. Een pluchen sleutelhanger, lingerie, een beertje met een hartje of een hartvormig theelichthoudertje. Gister vertelde ik al dat rood mijn favoriete kleur is en als het dan ook nog in hartvorm is, ben ik helemaal blij. En dat terwijl ik over het algemeen toch niet zo sentimenteel aangelegd ben!

Valentijnsdag-look

Dit jaar heb ik ‘t eerste Valentijns cadeautje aan mezelf gegeven, ik begin de laatste jaren steeds meer van mezelf te houden, zij het op een voorzichtige manier en met vele valkuilen, maar het is een begin.

Ik zag bij Xenos schattige pluchen sleutelhangers in de vorm van een hartje liggen voor 99 cent en heb er één gekocht. Nadat m’n mooie ster-sleutelhanger is gesneuveld, heb ik in elk geval die nog, samen met de Playboy sleutelhanger die ik al minstens vijf jaar heb.

Mijn moeder heb ik ‘n leuk digitaal kaartje gestuurd en ik heb een geheime missie uitgevoerd, waarover ik helaas niets los kan laten. Het stelt weinig voor, maar ik ben weken bezig geweest met bedenken wat het moest worden en ‘t is uiteindelijk gelukt! Gisteravond heb ik, speciaal voor de gelegenheid, een Valentijns make-up look gedaan met felrode lipstick.

Verder wil ik de Valentijnsliefhebbers blij maken met plaatjes die ik bij elkaar gezocht heb. Geniet van deze dag! En weet dat niet alleen Valentijnsdag de dag is om wat liefde of genegenheid te tonen. Een jaar is 365 dagen lang, dus tijd genoeg om dat eens wat vaker te doen dan slechts eenmaal per jaar!