Vandaag heb ik wat nieuwe make-up aangeschaft. Om te beginnen kocht ik de 4D Lash Architect mascara van L’Oréal, een supermooie zilverkleurige huls met aparte vormgeving en daarin een mascara met een prettig werkend borsteltje. Ik moet bekennen soms in verkooppraatjes trap, waarbij elk merk geweldig resultaat belooft met hun nieuwste product.

Destijds kocht ik bijvoorbeeld de Colossal mascara van Maybelline, die met zo’n knalgele curvy huls, maar die vond ik eigenlijk nogal tegenvallen, toen ik er eenmaal mee aan de slag ging. Sindsdien heb ik mezelf beholpen met budget mascara’s die inmiddels allemaal hun uiterste houdbaarheidsdatum hebben bereikt.

Tot ik online deze tegenkwam. Hij beloofde alles wat andere cosmeticafabrikanten ook beloven, maar dan in viervoud. Het grote verschil is dat deze jongen zijn belofte waar maakt. Ik ben fan!

L’Oréal Lash Architect mascara

Verder kocht ik een lichtroze Bourjois lipgloss. Ik heb al een andere van dit merk en dat is echt een favoriet! Goed pigment, niet te vloeibaar en een mooie kleur. Nu had ik op internet gezien dat er een aantal nieuwe kleuren geïntroduceerd waren, wegens het zoveeljarig bestaan van dit merk en sowieso een heel nieuw design.

Er zat er één bij die me mooi leek, dus naar de winkel. Degene die ik gezien had was roze. In de winkel bleek dat echt zuurstokroze te zijn, dus dat werd ‘m niet. Aangezien ik vaak donkere oog make-up draag, vind ik het niet mooi om dan ook felle lipstick of gloss te dragen.

Ernaast stond er één in een lichtere tint roze die ik uiteindelijk gekozen heb, ik draag meestal het liefst lichte kleuren op m’n lippen, zodat mijn oog make-up alle aandacht krijgt. Aangezien ik verder bijna altijd nude tinten lipgloss draag, is dit toch weer eens wat anders!

Bourjois 3D lipgloss

Als laatste twee lipglossjes. Een kruising tussen lipgloss en lippenbalsem van de Etos Care lijn. Ik heb er twee: Repair Care Gloss en Plumping Care Gloss. De eerste gaat lijntjes tegen, doordat er Q10 in verwerkt is. De andere geeft je vollere lippen door de menthol. Zelf vind ik het effect hiervan nauwelijks zichtbaar.

Etos Repair & Care lipgloss