Twaalf januari werd ik 36. Ik kan nu zeggen dat het een erg gezellige dag was, maar ik moet me beperken tot de avond. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij iedereen over de dag verdeeld kwam, kwam de visite dit jaar ‘s avonds tegelijk. Op zich geen probleem, ware het dat ik de rest van de dag niets te doen had.

Daardoor heb ik wel tijd gehad om langs de hoogwatergebieden te lopen en in de stromende regen wat foto’s te maken. Later heb ik me bezig gehouden met een boek, m’n iPhone en nog wat dingetjes. Rond half zeven stapte de eerste visite binnen.

Een vriend van me was vroeg, omdat hij om 8 uur op het stadhuis moest zijn voor een vergadering. Niet veel later druppelde de één na de ander binnen en vormde het een gezellig clubje.

Chi stijltang

Van oma kreeg ik de Chi stijltang die ik al jaren wilde. Deze stijltang van Farouk Systems is het neusje van de zalm. Hij heeft volledig keramische platen, wat veel beter voor je haar is. Hij is ionisch geladen en heeft flexibele platen.

Het klinkt niet bijzonder, maar het verschil met een andere stijltang is groot. De prijs is daar helaas ook naar. Ze kosten zo’n € 150, en dat koop je niet even, anders had ik ‘m allang gehad. Nu kreeg ik ‘m van oma!

Ella boots

Van m’n moeder kreeg ik warme laarsjes van Ella. ‘Uggs’, maar dan van een ander merk. Ze lopen heerlijk. Ik had ze al in camel en wilde ook graag zwarte, omdat dat makkelijker te combineren is. Ze waren niet meer in mijn maat op voorraad, waardoor ze ze besteld moesten worden. Daardoor had ik ze al eind november. ik heb ze in die koude weken vrijwel dagelijks gedragen!

Verder kreeg ik twee geschenksets met beautyproducten: Dove Silk douchegel, scrub crème en diverse mini’s van de Vogue Ladybird serie. Ik kan voorlopig weer vooruit! Tot slot kreeg ik geld en een doos Celebrations, waaraan ik me de volgende avond tegoed heb gedaan. Ik ben dus behoorlijk verwend!