Dankzij een andere blog, kwam ik op het idee om twitpics te posten. Sinds ik mijn iPhone heb, maak ik veel foto’s. Met de Nokia 6300 die ik hiervoor had, deed ik dat amper. Met name omdat de kwaliteit slecht was en het formaat erg klein. Ik gebruik nooit de standaard camera-app, maar Camera Genius. Eerst gebruikte ik ProCamera, maar Camera Genius is meer straight forward.

Twitpics dus, dat zijn foto’s die je op Twitter plaatst met bijbehorend bericht. Mijn Twitpics zijn in feite een allegaartje, maar dat maakt het juist leuk. Sowieso heb ik op de pc alle met de iPhone gemaakte foto’s in een mapje staan en het is leuk om terug te kijken. Omdat ik van van alles en nog wat foto’s maak, geeft het een betere indruk van wat ik meegemaakt of gezien heb dan foto’s gemaakt met m’n camera.

Samen met Bas bij GAMMA. Bas is echt een apart hondje: Hij heeft veel favoriete winkels en weet ze blindelings te vinden. GAMMA vindt hij ook leuk, waarom is me nog altijd niet duidelijk. Misschien dat ie het snuffelen tussen spulletjes gewoon leuk vindt. Ik moest me echt inhouden om niet in lachen uit te barsten: Bloedserieus met zijn neus in die schappen!

Bas bij de GAMMA

Een screenshot van een film die ik zat te kijken. Ik heb een lijst met films die ik nog wil zien en zo nu en dan brand ik dan wat op dvd. Het is uit een scene van Run Fatboy Run, wat een leuke film was. Ik zie dat het shirt wat de man draagt zelfs te koop is! Ik vond het grappig om dit even vast te leggen, voor zover dat ging, omdat ik in een deuk lag van het lachen.

Gekke tekst op TV

Hier zit ik met een Ierse Wolfshond op schoot. Eén van de honden van m’n vader. Ik weet niet of je bekend bent met Ierse Wolfshonden, maar dat is de grootste hondensoort die er bestaat, met een schofthoogte van ruim een meter. Ondanks dat ‘t reuzen van honden zijn, zijn het de liefste beesten. Vroeger hebben we ook een paar van deze honden gehad.

Met ee Ierse Wolfshond op schoot

Deze had ik gemaakt toen ik voor het eerst m’n nieuwe, leren laarzen, aan had. Ik had onlangs veel laarzen opgeruimd die ik niet mooi meer vond of nooit droeg en ik zocht een eenvoudig paar zwarte laarzen, zonder al te veel toeters en bellen, maar wel een vrouwelijk model. Ik ben aardig geslaagd en ben er erg blij mee. Ze zijn prachtig!

Laarzen met hoge hakken

De ingang van het stadhuis. Dit was een speciaal bezoek. Het was namelijk de dag dat ik het gesprek had met de voorzitter van de klankbordgroep van de binnenstad, waarbij ik me aan wilde sluiten. Zoals ik ook verteld heb, ontving ik dezelfde dag nog bericht dat ik toegelaten was. De eerste vergadering is op 22 maart en daar kijk ik nu al naar uit!

Stadhuis Gorinchem

Yummy! Pannenkoeken! Deze foto maakte ik dus toen ik aan het bakken was. Een beetje riskant was het wel, maar de iPhone is niet uit m’n handen gevallen. 🙂 Sowieso zal het je opvallen dat dit geen gewone foto is. Het was één van m’n eerste probeersels met Hipstamatic, waar ik sindsdien al veel plezier van heb gehad.

110210-pannenkoeken

Hier zat ook een verhaal achter: Ik ben gek op koordarmbandjes met een hangertje. Dit was een setje van drie, die ik bij Claire’s had gekocht. Een week later was ik de leukste, met het vleugeltje, kwijt. Alles afgezocht, om hem tenslotte uit de blouse te schudden die ik vrijdag had gedragen. Hoe ie daar dan weer terecht is gekomen…

Armbandje met vleugel

Ester

Weer een foto gemaakt met Hipstamatic. Je kunt er onwijs leuke effecten mee creëren. Deze heb ik ‘s avonds gemaakt, toen ik al in bed lag. Als ik me verveel, ga ik soms foto’s maken. Hij is niet superscherp, maar dat past wel bij de vintage look.

Tot slot één van de meest recente foto’s: M’n huiskamer die op zijn kop stond. Ik was bezig met het installeren van m’n nieuwe KPN-pakketten. Ik had net alle oude spullen losgehaald, die ik in dat zwarte stoeltje kieperde.

Nog geen halfuur later was het een nog grotere bende: Allerlei papieren en dozen, snoertjes en stekkertjes zwierven rond. Nog een wonder dat ik alles weer terug heb weten te vinden en op de juiste manier heb aangesloten!

De woonkamer op z’n kop