Ik lees veel blogs. De meesten zijn beauty en lifestyle blogs, maar er zitten ook wat andere tussen. Sinds ik m’n iPhone heb, lees ik steevast voor ‘t slapen mijn RSS-feeds (meest ideale optie om meerdere blogs vanaf één plek te lezen) en kom ik regelmatig leuke dingen tegen.

Ook ontdekte ik het gebruik van tags. In dit geval staat dat niet voor keywords, maar meer het doorgeven van een tag die vragen bevat die de blogger in kwestie moet beantwoorden. In veel gevallen moet je een tag van een andere blogger krijgen, maar omdat ik niet echt contact heb met andere bloggers, valt dat niet mee.

Toch een tag, die ik vond op een andere blog en waarbij stond dat je die naar hartenlust over kon nemen. Ik vind veel vragenlijstjes vaak kinderachtig, maar deze vond ik best origineel, met name het idee om te antwoorden met foto’s. Ze zeggen niet voor niets dat een foto meer zegt dan duizend woorden!

Als ik warm zeg, zeg jij:

Als ik lekker zeg, zeg jij:

Als ik knap zeg, zeg jij:

Als ik schattig zeg, zeg jij:

Als ik leuk zeg, zeg jij:

Als ik favoriet zeg, zeg jij:

Yamaha FZ1 Fazer

Als ik jurk zeg, zeg jij:

Als ik rood zeg, zeg jij:

Als ik mobiel zeg, zeg jij:

Als ik honger zeg, zeg jij:

Als ik saai zeg, zeg jij:

Als ik schitterend zeg, zeg jij:

Als ik bloggen zeg, zeg jij: