Ik heb me vanavond echt kostelijk vermaakt en serieus nog steeds pijn in m’n kaken van het lachen. Via één van de blogs die ik via de RSS feed volg, kwam ik de pagina That can be my next tweet tegen. Een soort generator die nieuwe tweets samenstelt uit je oude berichten. Klinkt vrij ingewikkeld, maar dat valt eigenlijk heel erg mee.

Je voert je Twitter-naam in (of die van iemand anders) en vervolgens wordt er een berichtje gegenereerd op basis van gebruikte woorden uit bestaande tweets. And believe me, dat kan echt hilarische tekstjes opleveren. Ik vond het zo leuk, dat ik besloot een aantal ervan op mijn blog te posten, kun je ook mee lachen.

Het is tijd voor een verschrikkelijke opruim-bui. Dat is antiek!

Lachen, een hoofd vol watten. Heb zo even inspiratie nodig.

Ook weer een nieuwe camera kopen bij HEMA, daar woon ik het liefst in!

Als ik nu ga, zijn stijltangen opeens een half uur naar het gemeentehuis.

Eindelijk in de zakken met slagroom.

Trusten jochie, 40 kilo afvallen door Cola Light, maar stil?

Bootje varen @ Station Gorinchem.

Ik heb m’n favo motor en ik ga nu weer verder. Thanks!

Aardbeien met Playmobil.

Nieuwe zonnebril gekocht, van de kerst.

Is me weer gelukt en €10 betaald voor de Gemeente Woudrichem.

Ik zeg verjaardag, alhoewel, sex is ook goed!

Zo, ik niet, het gemeentehuis met die rotwekker.

Overvaren @ Winkelcentrum Piazza Center. Zo, ik zit!

Motorkleding erg pijnlijk. Wat een hoop wijzer geworden en dan mag dat 🙂

Ja dat blijft drijven, nooit meer een bijeenkomst voor de perfecte kleur gekozen.

Ik hoor de wekker. Gauw slapen dus…

Geen kater, wel de gezondheid. Doooorst!

Gister m’n t-shirts en video gemonteerd. Whew!

€10 betaald voor een lucky shot, maar wel ergens op de bank.

Heel mooi! Wonderwall blijft drijven, nooit gezien.

Eerst zonder jas naar bed.

Bijzondere creatie: Motor.

Het woord Feest erop in de pannenkoeken terwijl die rotwekker kwam.

Ik ga naar Den Bosch voor de wekker.

Het was een inktzwarte Yamaha Fazer, die had ik bij de Gemeente Woudrichem.

Eindelijk de 3e keer in de raadszaal @ Délifrance.

Een karakteristiek Nederlands plaatje vanuit de kliko.

Dat is voor een filmpje voor de informatie bijeenkomst voor de hele timeline!

Lachen, een enorme copycat van Utrecht.

Een Barbieroze Hello Kitty motor of zonder jas naar Den Bosch voor een foto.

Ben boos op pasfoto’s.

En daar heb ik een Apple store gemaakt. Het betere werk!

Bas heeft een iPhone kussen.

Met slagroom naar bed…

Micky heeft een Nikon spiegelreflex?

Kant en klare onzin maar oh zo leuk, vind ik in elk geval. Die van Ik hoor de wekker, gauw slapen dus’ vind ik echt geweldig, die hou ik erin. 🙂 Ik hou wel van dit soort ‘humor’. Morgen weer verder lachen gieren en brullen. Probeer het zelf ook eens via deze link.

Nu naar bed, mijn nieuwe wekker even installeren en de oude op mijn bureau aan de andere kant van de slaapkamer. Als ik morgen niet gillend wakker word weet ik het helemaal niet meer.