Zo, nu dan eindelijk de beloofde shoplog. Maar ik begin met iets anders. Ik vind het toch wel leuk om zo nu en dan een outfitpost te doen, dus bij deze. Mijn outfit van vandaag is redelijk opvallend en ik vind ‘m zelf leuk en vooral ook heel kleurrijk! Onverwachts blijk ik ook aan color blocking te doen.

En hier dan de outfit, heb er een collage van gemaakt met wat detailfoto’s.

  • Zwarte laarzen met gespjes en bruine hak: Schoenenreus
  • Zwart / witte legging met grove panterprint: Marktplaats
  • Donkerpaars longshirt met zwarte print: Marktplaats
  • Zwart / witte riem met zebraprint: Scapino
  • Felrood ‘leren’ jasje: NewYorker
  • Paarse duochrome nagellak: Catrice
  • Armbandjes: overal vandaan

Outfit (collage)

Tot zover het outfitje, ik denk dat ik vanaf nu wel vaker outfits ga posten, pasgeleden had ik ook een outfit aan die ik zelf erg gaaf vond en ik heb er nog spijt van dat ik die niet op de foto heb gezet, al is het maar om te onthouden welke dingen ook alweer zo leuk bij elkaar combineerden. Dan de shoplog. Sommige items zijn inmiddels alweer wat ouder, sommige juist heel nieuw. Zoals gewoonlijk kun je de afbeeldingen aanklikken om ze groter te bekijken.

Lichtgrijze shorts

Dit schattige grijs gemêleerde broekje heb ik bij een boetiekje in de stad gescoord, afgeprijsd van 25 voor slechts € 5. Er hing er nog precies één en die was ook in mijn maat. Eenmaal gepast bleek hij perfect te zitten, terwijl dit soort ‘flodderbroekjes’ me normaal niet staan. Ik vind ‘m echt schattig, vooral die met satijn afgewerkte randjes.

Demin gilet

Het is al langer bekend dat ik qua kleding niet bepaald in een hokje te stoppen ben. De plekken waar ik mijn kleding haal zijn dat ook niet. Een denim gilet als deze was ik al even naar op zoek en laat ik ‘m nu tegen komen bij Zeeman, voor € 7! Hij is echt leuk, beetje met wassing en afgewerkt met studs. Je hoeft geen dure winkel in om wat leuks te scoren, gewoon goed zoeken!

Zebraprint lingerie

Je ziet het al aan mijn site, en als je mijn blog regelmatig leest weet je het ook. Ik ben dol op dierenprints, maar er steekt er één met kop en schouders bovenuit en dat is zebraprint. Alles met een zebraprint verandert bij wijze van spreken voor mijn ogen in goud. Toen ik in de Prijzencircus folder van V&D dan ook dit superleuke lingeriesetje zag van SoHo voor een mooi prijsje, hoefde ik dan ook geen twee keer na te denken. Sowieso vind ik dingen waar kant in verwerkt in zit ook altijd leuk, dus dubbel bingo!

Zwarte tas met veel vakken

Nadat mijn favoriete tas kapot was, moest ik op zoek naar een vervanger. Dat viel nog niet mee, tot ik deze stoere tas van echt leer tegenkwam bij V&D. Eén probleempje, hij kostte € 70. Uiteindelijk heb ik ‘m toch weten te bemachtigen dankzij de Miles & Money actie waarbij je de helft met Airmiles kon betalen. Yay!

Rolling Stones T-shirt van H&M

Dit Rolling Stones shirt is van H&M en heb ik al zeker een maandje en al een paar keer gedragen ook. Het is meteen één van mijn favorieten geworden, het is van lekker dunne en soepele katoen en het valt lekker los om je lichaam, het draagt echt super en is waarschijnlijk ook heel draagbaar voor als het echt warm is.

Het printje is natuurlijk helemaal super. Ik had een Rolling Stones shirtje, maar die heb ik onlangs op Marktplaats verkocht omdat ik ‘m vanaf het begin eigenlijk al te strak vond, deze is eigenlijk nog veel leuker! Ik heb tegenwoordig echt een crush op van die soepel vallende shirtjes en ook van die oversized modellen.

Olijfgroen shirt met driekwartmouw

Over oversized gesproken. Hier heb je er zo één. Dit shirt is ook van H&M en qua kleur was het een gokje, het is een soort vaal legergroen, maar ik vind het echt gaaf en volgens mij kan ik die kleur ook wel hebben. Vorige week heb ik ‘m gedragen met een leren broek en stoere boots, stond echt heel gaaf. Het shirt is lang en erg wijd.

Sinner zonnebril

Afgelopen zaterdag een nieuwe zonnebril gekocht, de oude was echt gaar, dat heb ik altijd met van die goedkope dingen. Degene die ik nu heb, lijkt qua model wel wat op de oude, maar staat mooier. Hij is van Sinner en was voor mijn doen behoorlijk prijzig.

Maar hij geeft heel rustig beeld en heeft gepolariseerd en ontspiegeld glas. Dat is te merken. Het enige nadeel vind ik dat ik bij fel zonlicht een soort radiale regenboog strepen zie als ik naar mijn telefoon, door het vizier van mijn motorhelm of door andersoortig glas of plastic kijk, maar daar wen ik vanzelf aan en mijn vizier heb ik toch bijna altijd open.

Zwarte top met voile en opengewerkte rug

Dit item valt niet bepaald in de categorie oversized. Het heeft een smalle pasvorm en sluit heel mooi aan. Ik had hem 2 maanden geleden al gezien bij Cool Cat en het was meteen liefde op het eerste gezicht, ik vond ‘m alleen veel te duur.

Nu was hij voor de helft en toen ik zag dat de goede maat er nog hing, hoefde ik niet lang te denken. Hij staat mooi en ik vind die opengewerkte rug gaaf. De mouwen zijn doorschijnend en over het hele truitje ligt een laagje voile heen, een stof waar ik sowieso gek op ben.

Lichtbruine suède tas

Nog een tas, één waar ik minstens zo gek op ben als mijn nieuwe zwart leren tas van V&D. Deze is van H&M en ik heb er zonder te overdrijven bijna 3 maanden op moeten wachten. Toen ik hem eindelijk kreeg, was ik dolblij, zeker omdat hij in het echt nog veel mooier was dan op de foto.

De tas heeft een prachtige zandkleur en niet dat nét te ‘warme’ beige waardoor het weer zo’n vies kleurtje wordt. De tas is van echt suède en heeft een schouderband die je vastknoopt. Hij is echt heel groot en ruim en lekker slouchy. Ik heb ‘m al veel gebruikt en hij kan ook bijna overal bij door de neutrale kleur.

Shirt met strikje en voile

Tot slot een shirt, of wat je het ook wilt noemen. Bij een chic dingetje als dit hiernaast past de term T-shirt niet echt, dus laat ik het op de term ‘top’ houden. Dit was ook al zo’n once in a life time gevalletje. Ik zag hem op Marktplaats en vervolgens kon ik aan niets anders meer denken.

Oké, lichtelijk overdreven, maar ik was er meteen kwijt van. Vervolgens een bod uitgebracht van € 5 en een paar uur later kreeg ik een mailtje dat het akkoord was. De top is van het Italiaanse merk Rinascimento en gemaakt van felrode satijn met zwarte voile erover. Het roosje in de hals vind ik ook zo schattig. 🙂

Sleek Original palette

Dan nog twee make-up dingetjes: Ik heb al op zoveel blogs het dit palette van Sleek gezien en vind de kleuren echt gaaf, dus wilde ik ‘m ook. € 7.25 voor een paletje met 12 kleuren is niet te duur, vind ik! is dit mijn allereerste echte paletje. Ik denk dat ik in de toekomst het Sunset paletje ook nog ga aanschaffen, maar voorlopig doe ik het hier even mee.

Barry M eyemarker

Ook deze eye marker van Barry M had ik besteld. Zowel de marker als ‘t Sleek palette, komen via Alice & Jo’s Havesentials. Een marker als deze heb ik van de MAC Wonder Woman lijn al vaker voorbij zien komen, maar die vond ik gewoon echt te duur. Zelfs op eBay kostte hij iets van € 25 of meer. Deze was € 6 en werkt super! Ik vind het eigenlijk zelfs nog fijner werken dan een normale eyeliner pen zoals je die bijvoorbeeld ook hebt van Catrice en Essence.