De tweede keer dat ik een blogpost wijd aan met de iPhone gemaakte foto’s die het internet eerder niet gehaald hebben. Ik heb nog nooit zoveel gefotografeerd als de laatste tijd. Dan heb je twee camera’s binnen handbereik en doe je nog bijna alles met de iPhone. Ik maak elke dag één of meerdere foto’s. Het is ideaal om snel ergens een fotootje van te kunnen maken.

Maandag 4 april

Post inpakken en wegbrengen. Soms heb ik zo’n grote stapel klaarliggen dat ik het niet in m’n tas krijg en een shopper meeneem om de boel bij het postagentschap te lozen. Deze stapel was goed voor 40 postzegels! Ervoor ligt de plakbandroller die ik gebruik om de boel dicht te maken. Als inpakmateriaal gebruik ik meestal plastic tasjes. Een mooie manier om te recyclen en het is een stuk steviger dan papier!

Pakketjes inpakken

Dinsdag 5 april

Ik vond dat het wel tijd werd om mijn administratie bij te werken. Mijn postbakjes lagen me al tijden overbevolkt aan te staren en ik ben er eindelijk voor gaan zitten. Het grappige is dat je er vaak niet eens zó lang mee bezig bent als je dacht.

Al moet ik zeggen dat ik er geen hekel aan heb. Op de foto hieronder een antiek bonnetje van m’n allereerste ‘internet’ abonnement op de mobiel, oftewel I-mode. Ik weet nog dat ik daar destijds echt superblij mee was!

KPN-bonnetje

Woensdag 6 april

Woensdag ging ik met m’n vader naar Den Bosch, waar ik een massage in een wellnesssalon cadeau kreeg. Helaas pakte dat niet gunstig uit, tijdens het masseren en de dagen erna heb ik veel pijn gehad. Het gevoel dat alles lekker los zit is nooit gekomen. Na het ritje naar Den Bosch, bij m’n vader geweest. Hieronder een foto van de Ierse Wolfshond en de Mastino Napoletano met een schoen om op te kluiven.

Honden van m’n vader

Donderdag 7 april

Ik was in het Piazza Center om te kijken of ze bij Kruidvat toevallig de zwarte gel-eyeliner van Catrice hadden en toen ik richting DeliFrance liep, moest ik ineens denken aan die lekkere Luikse wafels met kersen en slagroom die ze daar hebben. Ondanks dat ik normaal doordeweeks niet mag snoepen van mezelf, ben ik overstag gegaan. Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat ik heb genoten van dit hapje! Daarna voldaan weer op de fiets naar huis.

Luikse wafel met slagroom

Vrijdag 8 april

Bij m’n moeder geweest, die altijd de mooie bloemen heeft. Deze keer vielen me deze tulpen op, die ik meerdere keren op de foto heb gezet. Deze foto is gemaakt met Hipstamatic. ‘s Avonds heb ik daar gegeten en daarna bracht ze me naar de pont. Omdat er van zaterdag geen foto’s zijn, nog één van vrijdag. Een panorama gemaakt met AutoStitch, van de achtertuin van m’n moeder. Had alleen even die container bij de schuur over het hoofd gezien. :-)

Zondag 10 april

‘s Middags, nadat ik terug was van de motorrit naar België, bedacht ik me dat ik nog aardbeien in de koelkast had staan, die ik van m’n moeder had meegekregen. Lekker!

Aardbeien met slagroom

Maandag 11 april

Bas en ik genieten van het mooie weer. Maandag hebben we een wandeling van anderhalf uur gemaakt, waarbij we ook een poos op onze favoriete plek hebben rondgehangen, namelijk de houten aanlegsteiger Buiten de Waterpoort. Zelfs Bas, die normaal alleen wil lopen en geen zin heeft om ergens te zitten, ging erbij liggen.

Ik ben ook naar de informatiebijeenkomst geweest voor de Vesting3HoekDagen, waarvoor ik me had aangemeld als vrijwilliger. Het duurde zo’n anderhalf uur, waarbij ik veel informatie voor m’n kiezen heb gekregen.

Er werd ook een voorlopige indeling van de vrijwilligers bekend gemaakt. Leuk was dat we in de raadszaal van het gemeentehuis zaten, wat ik een mooie zaal vind. Vooral de koepel met lichtjes vond ik prachtig, vandaar ook deze foto.

Dinsdag 12 april

Vandaag ben ik speciaal voor een make-up artikel naar Leerdam geweest. Voordeel is dat ik op ‘t MerwedeLingelijn traject gratis kan reizen (volledig legaal). Ik had al in drie winkels gekeken of ze daar de zwarte gel-eyeliner van Catrice hadden, maar helaas.

Na een telefoontje naar Leerdam, wist ik dat ze ‘m daar hadden, dus even met de trein. Dit plaatje maakte ik vanuit de trein, vind het een typisch Hollands tafereeltje zo, mis alleen de molen nog!

Tot slot een fotootje van mij, die ik vandaag heb gemaakt. Ik vind ‘m wel stoer, weer eens wat anders ook. De foto is gemaakt met Hipstamatic en een beetje nabewerkt op de pc, met een kleurtje op de ogen en iets hogere contrasten.