Ik kan onderhand een nieuwe serie gaan opzetten op EstrellaWeb: Het ultieme vakantiegevoel in… Misschien niet eens zo’n gek idee! En dan dus niet iets voor de hands liggends zoals een vakantieland, maar gewoon een plek die je kent, maar waar je wel het ultieme vakantiegevoel kunt creëren.

Deze blogpost is overigens wel aan de late kant. Ik loop nogal achter met bloggen, waardoor ik andere items eigenlijk niet meer kan behandelen, omdat ze inmiddels al te lang geleden zijn. Zo had ik ook graag wat geschreven over het weekend van inmiddels alweer drie weken geleden, waarin ik twee leuke motortochten heb gehad.

Maar ik hou niet zo van ouwe koeien uit de sloot halen en dus ook niet op m’n blog. Wat het item van vandaag betreft, een klein weekje kan nog net. 🙂 Ik had eigenlijk de Weekly Snaps willen schrijven, maar bij gebrek aan voldoende foto’s, doe ik dit maar.

Madeliefjes in het gras

Het huis van oma

Dit keer had ik het ultieme vakantiegevoel in Wijk en Aalburg, om preciezer te zijn bij mijn oma in Wijk en Aalburg. Het was op tweede Paasdag nog heerlijk warm en ik ben van kwart over 11 tot 9 uur ‘s avonds bij oma geweest en we hebben het meest van de tijd lekker buiten gezeten.

Een beetje kletsen, lekkere dingen eten (kokkerellen is oma een kei in), beetje klieren met het fonteintje voor de nodige verkoeling, met blote voeten in het gras, véél foto’s gemaakt van haar prachtige tuin die momenteel in bloei staat en gras gemaaid!

Toen ik begreep dat het gazon (maatje enorm) nodig gemaaid moest worden, wilde ik dat met alle plezier doen. Oma heeft namelijk gekneusde ribben door een val en kan het nu zelf niet. Normaal gesproken doet ze dat wel en houdt ze de rest van haar tuin ook nog bij.

‘s Avonds volgens traditiegetrouw sla met eieren gegeten, met krieltjes en griesmeelpudding met bessensaus (m’n favoriet!) als nagerecht. Al met al een heerlijke dag!

Camelia

Avondrood