Ik heb toch nog wat foto’s gevonden die ik met de iPhone gemaakt had. Maar omdat er eigenlijk maar één van deze week is en de rest van de weken ervoor, is het geen update van één week. Desondanks toch wel leuk om te posten.

15 april

Bas steekt zo’n beetje z’n hele kop in de ijsbeker, om de laatste restjes eruit te likken. Als er iemand een grote ijs-fan is, dan is hij het wel! Je hebt momenteel de colour blocking trend. Daar deden wij die dag dus ook aan mee. grappig genoeg pasten de kleuren van mijn kleding en zijn vrolijk gekleurde bandana ook mooi bij elkaar.

16 april

Een foto gemaakt tijdens de Toer & Voer tocht, georganiseerd door Van Meel Motoren in Made. Deze foto heb ik gemaakt vanaf de motor.

Motorrijden

18 april

Gewoon een foto van Micky, hij kan zo lekker boos kijken. Molly is daar trouwens ook goed in, al wil zij helemaal niet op de foto. Ze heeft echt een ontzettende hekel aan camera’s en heeft ook al door dat in mijn telefoon ook zo’n ding zit.

Micky

19 april

Op dinsdag kwam mijn nieuwe camera met de post, die ik dus de dag ervoor besteld had. Op foto één zit hij nog in de doos, op foto twee ziet hij voor het eerst het daglicht. I say wow! En zeker nadat ik ‘t resultaat van deze stoere beauty heb gezien!

21 april

Het was weer eens een latertje. Al heb ik het weleens bonter gemaakt.

Horloge en armbandjes

21 april

Experimentje met schaduwen en fel licht, gemaakt met Hipstamatic. Degene die ik een tijdje terug als profielfoto had, had hetzelfde filter. Pannenkoeken in Woudrichem. Ik had er één met appel, kersen, kaneelsuiker en slagroom. En een peuterpannenkoek voor Bas! De laatste foto heb ik gemaakt in Woudrichem, waar we die dag (zie deze blogpost) minstens anderhalf uur hebben gezeten.

24 april

Bas bewijst hier dat je niet per se naar buiten hoeft om op je strandlaken te kunnen zonnen. Hij ligt ook echt in zo’n houding zoals mensen vaak liggen als ze aan het zonnen zijn.

Binnen zonnebaden

25 april

Het huis van oma, waar ik tweede Paasdag ben geweest.

Huis van oma

1 mei

Deze heb ik vanmorgen gemaakt toen ik net uit bed kwam. Ik verbaas me er steeds over hoe ik het voor elkaar krijg dat m’n dekbed er ‘s morgens zo bij ligt. Ik weet dat ik nogal beweeglijk kan zijn in mijn slaap, maar dit!

Bas op bed