Mijn Weekly Snaps routine staat nog een beetje in de kinderschoenen. De vorige keer was weliswaar in week 18 maar op dinsdag. Zondag heb ik niet geblogd omdat ik de hele dag bij m’n moeder ben geweest. Sowieso blog ik weinig op het moment,

Deze week gaat het niet zo lekker, ik zit slecht in m’n vel en daarnaast heb ik mijn beenspieren overbelast, waardoor wandelen er even niet in zit. Dus ik bivakkeer op de bank, lees, speel een spelletje op m’n iPhone, hang een beetje en slaap af en toe.

Tijd genoeg dus om te bloggen, maar als ik me zo voel, is dat het laatste waar ik zin in heb. Ik heb Twitter al vol gespamd met gemopper, dus dat vind ik voorlopig wel genoeg. Nu dus mijn iPhone-made fotootjes van de laatste twee weken. Enjoy!

dinsdag 3 mei

Aardbeien! Ik kan niet zeggen dat het de eerste van het jaar waren, maar wel de lekkerste tot nu toe! Er staat op zaterdag regelmatig een man die aardbeien en ander fruit verkoopt in de stad en die heeft goed spul en niet duur. Beetje zure room erdoor en smullen maar!

Aardbeien met zure room

woensdag 4 mei

Nog meer lekkers! Woensdag was ik uitgebreid boodschappen gaan doen bij ALDI en ontdekte deze ijsbekers in de vriezer. Een soort Ben&Jerry’s. Niet alleen de naam is hetzelfde, ook het lettertype en de speelse bedrukking hebben overeenkomsten met het bekende, maar helaas niet goedkope ijsmerk. Ik heb ze eens getest en ik moet zeggen dat dit ijs erg lekker is! En dat voor € 2.49 voor bijna 400 gram!

Strawberry cheesecake ijs

donderdag 5 mei

Donderdag besloot ik met Bas naar Dalem te wandelen. Als je bijna dagelijks wandelt, heb je je eigen stad op een gegeven moment wel gezien. We liepen over de dijk en ontdekten bijna pal naast het straatnaambordje van Dalem dit leuke kronkelpaadje.

Al gauw kwamen we tot de ontdekking dat je via deze sluiproute gewoon in Dalem terecht komt. Desondanks vind ik ‘t grappig dat me dit paadje niet eerder opgevallen was, ik ben namelijk al heel vaak over die dijk geweest, maar nog niet eerder lopend.

Kronkelpaadje bij Gorkum Oost

vrijdag 6 mei

Ik had bedacht om van Sleeuwijk naar Woudrichem te lopen, maar uiteindelijk liep ik met Bas van Sleeuwijk naar Andel. Inclusief wat ronddolen in Sleeuwijk, kwam dat op een slordige 15 kilometer. die we, exclusief wat korte pauzes, in 3 uur aflegden.

De koe stond met zijn maatjes te grazen in Oudendijk, ik vond het zo’n leuk beest met zijn mooie karamelkleurige vlekken en die bel om zijn nek dat ik ‘m wel op de foto moest zetten!

Nieuwsgierige koe

zaterdag 7 mei

Zaterdag was het Open Havendag, waar altijd van alles te doen is. Ik vind het altijd leuk om rond te kijken en foto’s te maken. Vorig jaar maakte ik een ritje in een Hagglunds, dit jaar zat ik in een LCRM boot: Een rubberboot met buitenboordmotor. Een leuke ervaring, al ging de RIB-boat waar ik een paar weken eerder op zat, toch nog een stukkie harder!

Rubberboot op de Merwede

zondag 8 mei

Moederdag. Bijna de hele dag bij m’n moeder geweest en ook nog even bij oma op de koffie. Het was die dag heerlijk weer, dus volop genieten in het zonnetje. Bas kon het ook wel hebben, ik had deze foto op Twitter gezet met als commentaar “Bas wil zo graag bruin worden!” Dit is overigens bij m’n moeder in de achtertuin.

Bas in het zonnetje

dinsdag 10 mei

Weer tijd om te wandelen. Dit keer naar het Gijsbert van Andel park, aan de andere kant van Gorkum. Daar zit ook een kinderboerderij, waar we rondgekeken hebben, in deze ren zaten een stel kippen en verder liepen er ook pauwen rond en allerlei andere dieren. Altijd leuk om te zien. Helaas was ik vergeten water en een zonnebril mee te nemen en kreeg ik al snel last van een vervelende hoofdpijn.

Kippen bij de Kinderboerderij

woensdag 11 mei

Woensdag waren we aan het wandelen, toen we langs dit gebouw kwamen, wat gesloopt wordt. Ondanks dat ik zoiets iets griezeligs vind hebben, is het ook fascinerend en zijn we een poos blijven kijken. Later ben ik nog met de camera teruggegaan om wat meer foto’s te maken.

Slopen maar!

donderdag 12 mei

‘Love is my message’ staat in grote letters op mijn shirt gedrukt. Normaal gesproken is dat ook wel mijn motto, maar die dag, en de rest van de week niet bepaald! Aan de rechterkant zie je net nog een stuk van Molly, die mij, samen met Micky en Bas, gezelschap hield op de bank.

Op de bank met Molly

zaterdag 14 mei

Dit lijkt een plaatje, maar het is een foto die ik maakte van m’n onlangs aangeschafte iPhone hoesje met zebraprint. Zoals je weet ben ik gek op zebraprint. Deze mocht dus niet ontbreken. Inmiddels ben ik zelfs de bezitter van een paraplu met zebraprint, maar dat terzijde. Deze foto vond ik zo leuk dat ik hem als iPhone wallpaper in ga stellen. Het glittertje erin maakt het ook net wat minder saai en standaard, al is zebraprint nooit saai.

Zebraprint telefoonhoesje