Vorige week heb je geen Weekly Snaps gezien, maar ik had een goed excuus: Ik was de hele dag van huis voor de Vesting3Hoekdagen. Deze keer is het een 2 Weekly Snaps.

15 mei

Toen ik zondagmorgen wakker werd en Bas zo zag liggen, moest ik zo lachen. Er zijn dagen dat ik er geen bezwaar tegen zou hebben om een leuke man naast me te hebben, maar in feite lig ik elke dag al naast een vent in bed. Zoals hij hier ligt, is het toch net een mens.

Slapende Bas

18 mei

Nadat ik de vorige avond bij een vriend was geweest die z’n huiskamer opnieuw had ingericht, had ik daar ook wel zin in. Ik ben aan het schuiven geweest en tevreden over het resultaat. Het voelde ook meteen goed, niet zo van: Huh, waar ben ik?

Mijn huiskamer

19 mei

Soms loop je ergens tegenaan dat je denkt: “Die is voor mij!” Ik vind poloshirtjes de laatste tijd weer leuk, terwijl ik ze eerst niet droeg. Dit shirt met stoere opdruk, was helemaal mijn ding. Extra leuk zijn de initialen ED op de rechterborst, die dus gelijk staan aan mijn eigen initialen. Ondanks dat het een herenshirt is, past hij prima.

Polo met mijn initialen

20 mei

Ik had het slecht naar m’n zin. Er was iets waar ik m’n hoofd al dagen over brak. Zoals dat gaat met shitdagen, gaat alles fout. Reden genoeg om me bij La Place aan m’n favoriete tafel te installeren met een ciabatta broodje met roomkaas en een enorm glas versgeperst sap. Dat is altijd nog beter dan een halve kilo chocola of andere zoetigheid naar binnen werken!

Gelukkig waren er ook leuke dingen, waaronder het tafereeltje op deze foto. Bas lag lekker in de deken gewikkeld, toen Micky bedacht dat ie ook daar ook wel wilde liggen. Blijkbaar had ie niet door dat er aan die kop die eronderuit stak, ook een lijf vast zat en ging hij dus pontificaal boven op Bas rondjes staan te draaien totdat hij goed lag. En die arme Bas bleef op een paar zuchten na gewoon liggen. De sul.

21 mei

Deze foto heb je al voorbij zien komen in deze blogpost, maar het was de leukste van deze dag. Zoals je weet, liep ik die dag rond als verkeersregelaar voor de Vesting3Hoekdagen en stond ik bij de evenementenhal. Doordat het erg rustig en bloedheet was, werden we melig en hebben we opeen gegeven moment de pijl omhoog gedraaid. De foto ging voorzien van de tekst ‘Parking in Heaven’ op Twitter.

Parkeren boven!

22 mei

Om niet nog een foto te plaatsen die al in de eerder genoemde blogpost staat, maar even een andere. Op deze foto zie je de bui die we net op ons dak hadden gehad overdrijven en ook he schaarse aantal auto’s wat geparkeerd stond. Desondanks wel een gezellige dag gehad.

Evenementenhal Gorinchem

23 mei

Mijn uitzicht vanaf de bank, waarop ik maandag de hele dag heb doorgebracht. Het weekend had meer energie van me gevergd dan ik had verwacht en ik besloot maandag als zondag te beschouwen.

Lekker uitrusten en bank hangen. Voorzien van een leuk boek, een bak popcorn en m’n iPhone plus vaste telefoon binnen handbereik, vermaakte ik me prima. Ook de beesten waren er blij mee dat ik eindelijk weer een hele dag thuis was.

24 mei

Lekker lezen op de bank en Micky houdt me vanaf de rugleuning gezelschap. Niet echt een bijzondere foto, maar dit is de enige van deze dag, Zoals je kunt zien, schijnt het zonnetje ook lekker naar binnen. Ook buiten was het best aardig, ik heb lekker een stukje met Bas kunnen wandelen, zonder dat ik het te fris vond. Het is nog geen zomer, maar het is wat!

26 mei

Mijn beste vriend stuurde me erop uit om een leuk wit overhemd voor hem te scoren. Hij heeft me al vaker kleren voor hem laten halen, omdat hij er zelf geen tijd voor en geen zin in heeft. Ondanks dat ik ook niet echt zin had, al vrij snel tegen dit stoere overhemd van Tom Tailor aan gelopen, die flink afgeprijsd was en precies binnen het budget viel. Persoonlijk hou ik erg van deze stijl bij mannen: Netjes maar toch stoer.

110526-overhemd

27 mei

Toen ik in januari een Chi stijltang voor m’n verjaardag kreeg, zat daar een kaartje bij wat ik op kon sturen om een gratis flacon Chi Silk Infusion te ontvangen. Aangezien je dat op moest sturen naar Amerika, ging ik er niet vanuit dat ik die zou krijgen.

Desondanks kwam er vrijdag een pakje met de post mét de Chi-olie, verstuurd door een bedrijf in Nederland. De ontvangen fles bevat 150 ml. terwijl het flesje wat ik al had, slechts 50 ml. bevat. In het papier wat erbij zat, stond dat deze normaal € 30 kost. Toch mooi dat ik die gratis heb gekregen!

Chi haarolie

28 mei

Deze heb je al kunnen zien in de blogpost die ik eerder vandaag postte. Je ziet mijn operator card, met rechts nog een stukje van het fluitje. Zoals je in bovengenoemde blogpost kunt lezen, was ik verkeersregelaar tijdens de Omloop van Aalburg. Ondanks een wat stroeve start, was het toch een erg leuke dag. Volgend jaar weer!

Operator card

29 mei

Ik maak steeds vaker foto’s van dingen die ik wil onthouden. Een quote uit een boek of een aanbieding waar ik naar wil kijken. Zo ook deze sandalen van Bristol, waar ik morgen naar wil gaan kijken.

Sandalen en ik zijn vaak een slechte combi, van de bandjes krijg ik vaak kapotte voeten en ik wil graag pijnloos lopen! Deze lijken ideaal door de elastische banden en een sleehak, waar ik ook dol op ben. En het prijsje natuurlijk.

Sandalen in een folder