Ik vraag me soms weleens af waarom ik dingen tot het laatste moment uitstel. En dan bedoel ik overigens niet alleen bloggen, maar ook andere dingen. Boodschappen bijvoorbeeld: Ik wacht tot de koelkast leeg is en dan ga ik pas eens iets halen. Met bloggen gaat het de laatste tijd hetzelfde. Sowieso heb ik er weinig zin in omdat ik andere dingen aan m’n hoofd heb.

Maar ik had ‘m beloofd, dus ga ik ‘m doen ook. In twee delen nog wel. Eén voor kleding en wat losse dingen en één voor sieraden. Omdat het anders wel een lange uiteenzetting wordt. De items die je hier voorbij ziet komen, heb ik allemaal al wat langer. Het oudste item heb ik inmiddels ruim anderhalve maand in de kast liggen.

Het valt me sowieso op dat ik de laatste tijd veel kleding van H&M heb, terwijl ik dat eerst niets vond. Ook mijn stijl is aan het veranderen. De alternatieve items raken wat meer naar de achtergrond, ik maak combinaties waar ik eerst nooit op gekomen zou zijn en koop items die ik vorig jaar nog geen blik waardig gekeurd zou hebben.

Een topje van H&M. Iets wat ik eerst nooit gekocht zou hebben. Desondanks ben ik er happy mee, niet in het minst omdat ie maar € 6.95 kostte. Het is gewoon een lekker luchtig topje voor warme zomerdagen. Jeansshorts en sandaaltjes eronder en klaar ben je. Ik had ‘m ook in het zwart besteld, maar die heb ik toch teruggestuurd.

Beige top van H&M

Dit satijnen ding heb ik van iemand op Marktplaats gekocht. Nog niet gedragen omdat ik niet goed weet hoe ik het moet combineren. Omdat ie wat wijd is, vind ik een strakke broek of legging eronder leuk, maar hij is net te kort voor een legging. Misschien is een rokje ook leuk, gewoon uitproberen. Hoe dan ook ben ik er blij mee!

Satijnen top met panterprint dessin

Dit shirt van ESPRIT heb ik bij het tweedehands kleding winkeltje in de stad gekocht. Ik was er lang niet meer geweest en was meteen voor wat leuke items geslaagd. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik achteraf een aantal items heb doorverkocht op Marktplaats, omdat ik ze eenmaal thuis in m’n eigen spiegel minder leuk vond staan. Dit is ook zo’n item die ik normaal niet snel zou kopen, maar toch is hij leuk.

Groen T-shirt met kant details

Ik ben dol op losvallende T-shirts. Behalve dat er een leuke print op staat, vind ik de details ook super. Op de schouders zitten ritsjes die vanaf de aanzet bij de kraag tot aan het einde van de mouw lopen. In de taille zitten twee lusjes waar een kettinkje met oogjes doorheen hangt. Bijkomend voordeel is ook dat hij door de grote print wat minder besmettelijk is. 🙂

Wit T-shirt met ritsjes en print

Dit shirtje heb ik via Marktplaats en ik heb ‘m ook in bruine panterprint. Het is maar net hoe je zoiets combineert, dan kan het heel leuk zijn.

Grijze panterprint top

Dit topje heeft een verhaal. Hij komt van Bristol en is van de vorige collectie en ik heb ‘m toen ook gepast. Toen was ik nog niet zo gewend aan wijde shirts en dingen met A-lijn en hing ik ‘m weer terug.

Nu was ie flink afgeprijsd en omdat ik hem nog steeds leuk vond, weer gepast en nu vond ik ‘m leuk staan. Voor het kleine prijsje waar hij nu voor in de winkel hing dus aangeschaft. De voorkant is van satijnachtig materiaal, de achterkant is van katoen

Zwart satijnen top met ringetjes

Dit bloesje van H&M ben ik echt verliefd op. Hij is korter, maar geen cropped top, alhoewel je wel moet uitkijken met broeken met lage taille. Hij is op verschillende manieren te dragen en ik vind vooral de afwerking heel mooi.

Veel van dit soort bloesjes zijn dun en het fijne van deze is dat ie van stevige stof is en niet al te dun. Het ultieme zomeravond bloesje, als je het mij vraagt. Heb hem al een paar keer met plezier gedragen.

Witte boho blouse

Deze rok kocht ik ook bij H&M. Ik heb ook een maxi dress in bestelling bij H&M, maar deze heb ik dus al. Hij is lichtgrijs, gemêleerd en van soepel materiaal. Eigenlijk een soort T-shirt stof, maar dan iets steviger. Hij draagt fijn en is ideaal voor een warme zomerdag, al is ie ook warm genoeg om op een regendag te dragen. Erg blij mee!

Grijze maxirok

Ik ben gek op sleehakken, maar eigenlijk heb ik maar één paar. Ik ben nog steeds op zoek naar mooie zwarte met sleehak, maar niets kunnen vinden binnen m’n budget. Deze had ik in een folder gezien en ze stonden leuk en zaten lekker, dus geslaagd voor zomersleehakken! Ook de prijs was goed, dus mijn dag kon niet meer stuk.

Zwarte sandalen met sleehak

Ik heb sinds lange tijd weer eens op eBay gekeken, omdat er wat dingen waren waarnaar ik op zoek was. Zo slaagde ik onder meer voor twee camera nekbanden. Degene die er nu aan hangt, is de originele en die vind ik te dun en de randjes zijn aan de scherpe kant.

Ik heb weleens een bredere gekocht die ook prettiger draagt, maar die begint aardig te slijten en ik zie op foto’s vaak mensen met de meest coole straps voor hun camera. Ik heb deze twee besteld en kan bijna niet wachten tot ik ze in huis heb!

Tot slot deze kabuki-brush. Ik kom deze vaak tegen op blogs en aangezien ik toch een nieuwe poederkwast moest, kocht ik deze via eBay, ook voor een prikkie. Ik ben benieuwd hoe hij bevalt. Ik hoop dat ‘t niet zo’n teleurstelling is als de Beauty blender want dat vind ik een hoop ophef om niets, ik kan er in elk geval niet fijn mee werken.

Kabuki brush

So far so good, de volgende shoplog zal in het teken staan van sieraden. Ik heb sinds een tijdje een kettingentic en heb ook wat nieuwe oorbellen besteld, omdat ik veel heb weggegooid omdat ze lelijk waren geworden.