Ik heb gewoon zin in een kletsbericht. Eén waarvan ik niet vooraf heb bedacht waarover ie gaat. Freestyle, van tevoren niet weten waar ‘t van achter eindigt. Dat idee. Sowieso ben ik altijd al goed geweest in kilometers wegtikken zonder dat ‘t ergens over gaat en hoe vaker ik op het gemeentehuis zit, hoe erger dat wordt. 🙂 Oké, dat is een flauw grapje, maar toch.

Nu dus een blogpost. Over niets. Of misschien wel over van alles. Je weet het maar nooit met mij. Ik heb nog twee berichten in petto, maar daar had ik nu even geen zin in, omdat ik daarbij veel overhoop moet halen met afbeeldingen en zo, dus nu maar even niet.

Momenteel is er weinig te melden, nadat mei en de eerste helft van juni een drukke periode zijn geweest, is het nu rustig. M’n agenda is, op een paar minder belangrijke dingen na, de komende tijd leeg en ergens kan ik dat niet erg vinden. Ik ben al weken moe en als je lichaam ergens om vraagt moet je het dat geven. Zolang je geen rust neemt, kun je ook niet uitrusten, dus ik ga voorlopig van mijn rust genieten. Klink ik nu als iemand van tachtig? 🙂

Ondanks dat ik nu niet veel op m’n agenda heb staan, maakt m’n hoofd overuren. Er is een kwestie die al anderhalve maand loopt, die me redelijk sloopt. Waarschijnlijk kan het niet lang meer duren voordat er spijkers met koppen geslagen zullen worden, maar wel op een manier die drastische veranderingen met zich meebrengt in het meest waarschijnlijke geval.

Desondanks hoor je me verder niet klagen, ik geniet van mijn rust en ben lekker lui. Ik loop al twee dagen zonder make-up en met m’n haar op half zeven rond en vermaak me prima met bankhangen, spelletjes spelen op m’n iPhone en lezen.

Maandag en dinsdag ben ik nog wel weg geweest. Maandagmiddag naar m’n moeder om naar de verjaardag van een oom te gaan. Dinsdag ben ik de hele middag en avond bij oma geweest.

Ik moest om half twee bij de tandarts zijn en aangezien die in Wijk en Aalburg zit, combineer ik dat altijd met een dagje bij oma. Ik zou ook het gazon maaien, maar omdat de maaier kapot was viel dat niet mee. Desondanks was ze toch wel blij om me weer eens te zien. 🙂

Morgen ga ik waarschijnlijk naar Duitsland met m’n vader. Even shoppen in zo’n enorme supermarkt, altijd leuk. ‘s Avonds naar een vriend die jarig is. Z’n cadeau is nog onderweg en had ik vandaag al verwacht, maar ik denk dat ie morgen komt. Hoop dat het niet aangetekend is, anders loop ik ‘m mis, aangezien ik weg ben overdag.