Terwijl de regen met bakken uit de hemel valt (beter vandaag dan gister) schrijf ik volgens mij voor het eerst een Weekly Snaps keurig op tijd. Het zou leuk zijn als ik dit voort weet te zetten.

Dit keer een aantal foto’s van afgelopen week. Ik ging vergaderen op het stadhuis, naar Rotterdam voor controle in het ziekenhuis, was verkeersregelaar, zocht m’n vader op voor Vaderdag en kreeg opnieuw een ontstoken oog.

14 juni

Dinsdag was het tijd voor de vergadering van de klankbordgroep, waarbij ik inmiddels al een poosje betrokken ben. Dit keer had voor het eerst iedereen een naambordje en niet alleen de functiehouders. Stiekem vond ik dat wel stoer, dus moest ‘t op de foto. Dat zebra ding op de voorgrond is m’n huidige favoriete iPhone hoesje, wat ik een tijdje geleden bij Kruidvat kocht.

16 juni

Ondanks dat ik afgelopen week van alles gedaan heb, was ik veel moe. Donderdag moest ik naar Rotterdam en ben ik vijf uur onderweg geweest, voor een paar minuten in het ziekenhuis. Eenmaal thuis was ik echt kapot en heb ik de rest van de dag op de bank gehangen. Bas vindt het allemaal wel prima, zolang hij maar dicht bij me in de buurt kan zijn.

Op de bank met Bas

17 juni

Nadat m’n rechteroog genezen was, begon mijn linkeroog moeilijk te doen. Omdat ik op dat moment écht geen ontstoken oog kon gebruiken, deed ik er alles aan om het te genezen. Zo kocht ik oogdruppels, gooide ik drie mascara’s weg en waste ik al m’n make-up kwasten, wat sowieso geen kwaad kon, omdat ‘t alweer even geleden was.

Make-up kwasten wassen

18 juni

In actie als verkeersregelaar. Deze foto heeft m’n moeder gemaakt met mijn iPhone. Hier sta ik op de eerste post en zoals je kunt zien, geef ik net een stopteken aan een vrachtwagen. Toen was het nog droog. Aan het eind van de dag hadden we drie buien over ons heen gehad!

Verkeer regelen

19 juni

Dit gevaarte is de helft van een watermeloen van tien kilo. Ik bedoel maar! Ik heb er expres een pen naast gelegd, zodat je de verhouding goed kunt zien. Ik heb er wat stukjes van gegeten, toen ik bij m’n vader was. Smaakte prima! En dat terwijl ik normaal liever Galiameloen lust.

Enorme watermeloen