Eén dag te laat! En ik heb dit keer geen goed excuus waarom ik gisteren niet heb geblogd. Behalve dan uitslapen, 5 kwartier fietsen door Sleeuwijk en een film kijken, heb ik niet veel interessants uitgevoerd. Alhier dus de fotootjes van afgelopen week.

20 juni

Op 20 juni ging ik in de namiddag naar m’n moeder, waar ik gegeten heb en daarna gingen we naar Waalwijk voor de verjaardag van mijn oom, waar ik al lang niet meer geweest was. Minpuntje was dat we het cadeau bij m’n moeder hadden laten liggen.

Inmiddels heeft ie het alsnog. De foto nam ik vanaf de pont. het is de Merwede, in de richting van Sleeuwijk. De foto is bewerkt met filters en heeft iets surrealistisch. Ik heb ‘m voorzien van de tekst Daydreaming at night op Twitter gepost.

Merwede in HDR

21 juni

Ik heb op de één of andere manier heel veel foto’s van deze dag en ik kon niet kiezen, dus alle vier, verpakt in een collage. Ik was deze dag bij m’n oma waar ik de meeste foto’s gemaakt heb. Links boven is een Muskuseend die heel mak is en bij oma rondloopt. Ze heeft hem Winston genoemd.

De foto rechts is een plaatje van een boeket, gemaakt met Hipstamatic. Linksonder mijn nieuwe angel wing ring waar ik erg blij mee ben en rechts onder een bijzonder originele advertentie in de Nouveau waar ik bij m’n oma in heb zitten bladeren.

23 juni

Op donderdag had ik m’n dag niet echt. Ik was moe, had er de pee in en heb me de hele middag op de bank teruggetrokken met een deken over me heen. Niet dat ik het koud had, maar dat vind ik gewoon lekker.

De beesten vonden het ook wel prima en hier zie je Bas en Micky knusjes zij aan zij op schoot liggen. Micky lag overigens eigenlijk naast m’n schoot, maar dat vond hij blijkbaar niet zo erg. Het is een mooi stel zo.

Bas en Micky op schoot

24 juni

Vrijdag werd onverwacht een drukke, maar erg leuke en gezellige dag. Ik ging met m’n vader naar Duitsland waar ik aardig wat foto’s maakte en ‘s avonds naar de verjaardag van een vriend. Links warme chocomel in een kopje ter grootte van een soepkom. Heerlijk maar eigenlijk wel te veel.

Rechts een prachtige wolkenlucht gefotografeerd vanuit de auto, we waren net Duitsland weer uit. Linksonder het centrum van Kleve, waar we waren. Rechtsonder een wel héél grote spijkerbroek, de man die ernaast staat laat mooi zien hoe groot die broek wel niet is!

collage 2011-06-24

25 juni

Een foto van twee nieuwe items. De brede zwart leren armband met studs kreeg ik van m’n vader en ik heb ‘m sindsdien niet meer af gedaan behalve voor het douchen. De dubbele ring met kruis is een item wat die dag met de post gekomen was en waar ik ook heel blij mee ben. Ondanks dat ik nooit echt heel trendgevoelig ben, vond ik deze ring wel zó gaaf dat ik hem moest hebben. Gelukkig kostte ie maar een paar euro op eBay.

Leren armband gekregen van m’n vader

26 juni

Deze foto maakte ik gister (zondag) toen ik het plan had opgevat weer eens een eindje verder dan Gorkum te kijken en Sleeuwijk onveilig te maken met de fiets. Het was gister nog niet zo bloedheet dus vandaar dat ik ervoor koos toen te gaan. Op de brug ben ik even gestopt om deze foto te maken, ondanks dat ik dit uitzicht heel vaak zie, blijf ik het ergens toch wel een mooi sfeerplaatje vinden, vooral ‘s avonds als je alle lichtjes ziet.

Schepen op de Merwede

27 juni

Ondanks dat deze foto officieel dus bij de WS voor aankomende zondag hoort, doe ik ‘m er toch nu maar bij, anders wordt het ook allemaal zo ingewikkeld. 🙂 Vandaag was een bloedhete dag en ondanks dat ik op zich geen geduld heb om een zonaanbidder te zijn en ook vrij snel verbrand, had ik het nu toch wel uitstekend naar m’n zin buiten.

In m’n relaxte tuinstoel met een boek, een fles koud water, flesje zonnebrand en een bak gekoelde rode bessen erbij. Ondanks dat de foto niet je van het is, vind ik ‘m toch wel iets zomers uitstralen eigenlijk.

Lekker in het zonnetje