Deze tag vond ik bij Madam Lotte en het leek me leuk om hem ook te doen. Voor de mensen die niet weten wat een tag is. Dat is een blogpost met vragen over een bepaald onderwerp, die op blogs circuleert. Meestal moet je uitgenodigd worden voor een tag, maar aangezien er ook genoeg tags zijn die gewoon iedereen kan overnemen, doe ik er af en toe ook één.

Van welke mensen om je heen word je blij?

Ik word blij van vrolijke mensen en van m’n beste vriend, die me altijd kan laten lachen met zijn typische droge humor. Ook mensen die iets op een leuke manier kunnen vertellen en last but not least iemand waar ik veel om geef.

Van welke make-up producten word jij blij?

Ik weet niet of je het blij worden moet noemen, maar ik ben gek op zwarte eyeliner! De ene keer vloeibare, de andere keer een eyeliner-pen en momenteel ben ik helemaal into gel liner. Waar ik wel écht blij van word is als ik ‘t heb geflikt om perfecte wings te zetten.

Van welke film(s) word je blij?

I’m a sucker for romkoms. Lekker on-diepzinnig, maar hé, ik kijk films om te ontspannen! Ik hou sowieso niet van actie of horror. Films met bijvoorbeeld Jim Carrey vind ik bijna altijd leuk en bezorgen me pijn in m’n kaken van het lachen. Die man is geniaal! (tip: Yes Man)

Van welke muziek word jij blij?

Ik heb een voorkeur voor rock, alternative rock en metal, maar dat is geen muziek waarvan je uitgesproken blij wordt. Sommige nummers wel, maar vooral omdat ik er een herinnering aan heb. Echte blij-muziek is voor mij latin. Ik heb een periode gehad dat ik alleen latin draaide en dan met name Spaanse muziek, dat is waar ik altijd vrolijk van word!

Van welke website word je blij?

Misschien de site We Heart It, omdat daar zoveel mooie plaatjes op staan. Verder zou ik ‘t niet weten, ik denk vooral ook websites die mooi in elkaar zitten, daar kan ik echt van genieten.

Van welk eten word je blij?

Aardbeien! Verder ook rode bessen, omdat ze me zo’n zomergevoel geven, ijs van Ben & Jerry’s, al wordt dat door de meeste vrouwen gezien als troostvoer. Verder kan ik ook blij worden van een zak vrolijk gekleurd schepsnoep, al heb ik dat al lang niet meer gekocht.

Van welke momenten word je blij?

Ik word blij van motorrijden! Verder ook een leuk telefoongesprek, het volhouden om elke dag een eind te fietsen en lezen in een boek wat zó leuk is dat je ervan baalt als ‘t uit is. Ik kan zo nog wel even door gaan. Ik ben iemand die uit de kleinste dingen voldoening kan halen.

Met welke eigenschap ben je blij?

Dat ik een sterke persoonlijkheid heb en standvastig ben. Verder ben ik blij met m’n creativiteit en dat ik in veel dingen goed ben. Tot slot ben ik vooral heel blij met het feit dat ik eerlijk ben, altijd zeg waar ‘t op staat en niet om feiten heen draai. Dat is een eigenschap die ik in anderen ook weet te waarderen en bij mezelf dus ook.

Van welke hobby word je blij?

Motorrijden! Verder kan ik veel voldoening halen uit fotografie. Alleen al ‘t zien van de perfecte compositie, vervult me met blijdschap. Ook vind ik fietsen heerlijk en kan ik erg genieten van het maken van mooie dingen. Of dat een bewerkte foto, graphic of een website is.

Waar word jij blij van?