Afgelopen week ben ik begonnen met elke dag te fietsen, ging ik verder met m’n fiets tunen en was het overal noodweer, behalve in Gorkum. Op een paar flinke klappen en een bak water na, zijn we er goed vanaf gekomen. Verder heb ik niet echt veel noemenswaardigs gedaan.

27 juni

Het was maandag en dinsdag bloedheet en wat is er dan lekkerder dan in een tuinstoel een bak gekoelde rode bessen wegwerken! Ernaast zie je ook een flesje zonnebrand en een refreshing spray uit een Limited Edition van Essence die ik fijn vind met dat soort hoge temperaturen. Maar het gaat ‘m vooral om de bessen!

110627-rode-bessen

29 juni

Mijn uitzicht vanaf de begin deze week ontdekte rustplek voor tijdens het fietsen. Het is dus in Sleeuwijk en je komt er uit wanneer je vlakbij de aanlegplaats van het pontje de dijk afrijdt via een steil paadje.

Groot voordeel van deze plek is dat er bijna geen mens komt en ik in alle rust bij kan komen. Tweede pluspunt is het stenen muurtje, waar ik even op kan zitten. Zoals je ziet, was het op deze dag prachtig fietsweer, alleen stond er wel een stevige wind.

Mijn pauze-plekje in Sleeuwijk

1 juli

Deze maakte ik vanaf de Merwedebrug, tijdens ‘t zoveelste tochtje naar de overkant. Ik vind het uitzicht vanaf de brug best mooi, al is het misschien niet heel bijzonder. Nu de lucht zo strakblauw was en er zo’n mooie wolkenpartij laag hing, vond ik het een mooi moment om van m’n fiets te stappen en een foto te maken.

De Merwede

2 juli

Weer naar Sleeuwijk gefietst, dit keer ook om naar café Hier Neffuh te gaan, waar elke eerste zaterdag van de maand bijeenkomst van de motorclub is. Ik had eerst getwijfeld of ik zou gaan, maar omdat ik meestal tussen vier en vijf of tussen zeven en acht ga fietsen, kon ik net zo goed langs rijden. Deze toffe Audi TT stond daar geparkeerd en ik had ‘m voorzien van de tekst ‘Mijn nieuwe auto’ op Twitter gezet!

Toffe Audio cabriolet