Afgelopen week ben ik begonnen met elke dag te fietsen, ging ik verder met m’n fiets tunen en was het overal noodweer, behalve in Gorkum. Op een paar flinke klappen en een bak water na, zijn we er goed vanaf gekomen. Verder heb ik niet echt veel noemenswaardigs gedaan.

27 juni

Het was maandag en dinsdag bloedheet en wat is er dan lekkerder dan in een tuinstoel een bak gekoelde rode bessen wegwerken! Ernaast zie je ook een flesje zonnebrand van Etos en een refreshing spray uit een Limited Edition van Essence die ik erg fijn vind met dat soort hoge temperaturen. Maar het gaat ‘m vooral om de bessen!

110627-rode-bessen

28 juni

Voor dinsdag was er noodweer opgegeven. Op een kort maar hevig buitje na aan het begin van de middag, bleef het schitterend weer, totdat ‘s avonds de lucht begon te betrekken. Maar in Gorkum hebben we het er goed vanaf gebracht.

Donkere wolken!

29 juni

Mijn uitzicht vanaf de begin deze week ontdekte rustplek voor tijdens ‘t fietsen. Het is dus in Sleeuwijk en je komt er uit als je vlakbij het veerpontje de dijk afrijdt via een steil paadje. Groot voordeel van deze plek is dat er bijna geen mens komt en ik in alle rust bij kan komen. Tweede pluspunt is het stenen randje, waar ik lekker even op kan zitten. Zoals je ziet, was het op deze dag prachtig fietsweer, alleen stond er een stevige wind.

Mijn pauze-plekje in Sleeuwijk

1 juli

Deze maakte ik vanaf de Merwedebrug, tijdens het zoveelste tochtje naar de overkant. Ik vind het uitzicht vanaf de brug altijd best mooi, al is het misschien niet heel bijzonder. Nu de lucht zo strakblauw was en er zo’n mooie wolkenpartij laag hing vond ik het een mooi moment om van m’n fiets te stappen en een foto te maken.

De Merwede

2 juli

Weer naar Sleeuwijk gefietst, dit keer ook om naar café Hier Neffuh te gaan, waar elke eerste zaterdag van de maand bijeenkomst van de motorclub is. Ik had eerst getwijfeld of ik zou gaan, maar omdat ik meestal tussen vier en vijf of tussen zeven en acht ga fietsen, kon ik net zo goed langs rijden. Deze gave Audi TT stond daar geparkeerd en ik had ‘m voorzien van de tekst ‘Mijn nieuwe auto’ op Twitter gezet. I’d wish…

Toffe Audio cabriolet