Deze week kreeg ik te horen dat ik na drie jaar m’n taken voor de motorclub neer moest leggen, werden de laatste aanpassingen op mijn fiets doorgevoerd, ging ik met Bas naar Woudrichem, fietste ik nog steeds elke avond en stond er vandaag een leuke motortocht op de planning.

4 juli

De eerste foto die ik maakte toen m’n fiets zo goed als klaar was. Het enige wat nog te gebeuren stond, was bevestigen van de beugel voor het achterlicht en het speciale tasje wat ik besteld had. In de eerder genoemde post kun je foto’s zien van het resultaat, maar ik vond het zo al gaaf. Ik ben superblij met mijn vernieuwde fiets!

Nieuwe accessoires voor mijn fiets

5 juli

Voor de dag die tot nu toe met grote voorsprong de grootste rotdag van 2011 is, had ik met Bas nog een heerlijke ontspannen dag in Woudrichem en bij Slot Loevestein. We gingen wandelen, struinen, fotograferen en ook nog pannenkoeken eten. Deze foto maakte ik terwijl we even in de schaduw van een boom uit zaten te rusten, midden in de natuur.

Samen met Bas

6 juli

M’n nieuwe Too Faced Natural Eye paletje, wat ik voor een fractie van de originele prijs op eBay heb gescoord. Ik heb er nog niet mee gewerkt, maar dat gaat snel gebeuren. Nadat dit paletje op blogs zo de hemel in werd geprezen en ik mooie looks zag, wilde ik ‘m ook!

Later kwam ook nog m’n verkeersregelaarspas met de post en een VVV cadeaubon ter waarde van € 15, als dank voor mijn medewerking aan de Vesting3Hoekdagen.

9 juli

Zaterdag zou de motorrit plaatsvinden die we vandaag hebben gedaan, maar door het slechte weer was ie verschoven. Op wat boodschappen na en mijn dagelijkse fietsrondje, heb ik niet veel uitgevoerd en wat liggen lezen op de bank, samen met Bas, zoals je op de foto kunt zien.

Selfie met Bas

10 juli

Zoals ik al schreef, deden we vandaag een motortocht door Zeeland met een leuk groepje. M’n moeder en ik waren als eerste op de afgesproken plek in Bruinisse en je had mooi uitzicht over een haventje met bootjes, wat ik even wilde vastleggen.

Haven in Bruinisse