Deze week niet veel meegemaakt, we hebben veel slecht weer gehad, ik fiets nog steeds elke dag (deze week drie dagen in de regen) en ik ging Windows 7 installeren. Ik heb niet veel foto’s. Ik had op een gegeven moment een leuk moment, maar toen dacht ik dat ik m’n telefoon niet bij me had, terwijl ie gewoon in m’n tas zat.

dinsdag 12 juli

Daar hebben we Basje. Hij is nogal eens ‘fotomodel’. Als je deze foto bekijkt, weet je waarom. Kijk dat snoetje! Ook al heb ik hem al zeven jaar, ik heb nog altijd momenten dat ik denk: Wat is het toch een mooi hondje. Deze foto maakte ik terwijl hij bij me zat en lief keek. Grappig is dat niet alleen ik jonger geschat word, maar ook Bas. Sommigen denken zelfs dat ‘t een pup is!

En nog een foto van dinsdag. Deze vind ik best gaaf. Hij is met Hipstamatic gemaakt en die kat die heel ingespannen naar buiten zit te staren is Micky. Dat gevaarte op de voorgrond is een Farao beeld uit Egypte. Niet te tillen, maar erg mooi.

donderdag 14 juli

Deze foto is wederom met Hipstamatic gemaakt en hier ligt Bas op bed te luieren. Aan het licht te zien, was het ‘s morgens. Ik ben geen vroege vogel, maar heb nog nooit een hond gezien die zo kan uitslapen!. Vervolgens samen met Molly.

Terwijl ze eerst totaal geen schootkat was en soms alleen kopjes kwam geven, is ze het laatste jaar aanhankelijk geworden. Ze zit graag bij me. De selfie maakte ik in de spiegel, toen ik net terug was van fietsen in de regen. Zoals je ziet, is mijn haar behoorlijk krullend.

zaterdag 16 juli

Je ziet het goed: Windows 7. Ik ben eindelijk overgestapt. Nadat ik tien jaar op XP heb gedraaid en geen interesse had om 7 te gaan gebruiken, werd ik nu min of meer gedwongen. Niet alleen las ik dat XP over een paar jaar niet meer ondersteund wordt, dringender is dat Apple’s iCloud, die hier in het najaar gelanceerd zal worden, XP niet langer ondersteunt. Dus ik moest wel.

Windows 7 installeren