And another week has passed. Wat gaat die tijd snel! En om te zeggen dat ik veel gedaan heb: Nee. Ik heb de hele week met m’n neus in de PHP-code gezeten. Als je zo intensief ergens mee bezig bent, verlies je op een gegeven moment alle gevoel voor tijd en plaats en kun je nergens anders meer aan denken. Een soort drug, maar dan minder ongezond. :-)

Zo gebeurde het ook dat ik op de wc of in bed nog in termen dacht als “Als ik nou die variabele aan die parameter koppel, kan ik andere output genereren”. Kortgezegd: Ik was een aardige nerd aan het worden. :-) Zoals je hier al kon lezen, heeft het wel resultaat gehad. Een ander resultaat van een week de nerd uithangen, is dat ik niet al te veel foto’s heb gemaakt,

maandag 18 juli

Er waren mooie dreigende wolkenluchten te zien, dus reed ik ‘s middags op de fiets, maar even naar het terrein Buiten de Waterpoort en maakte ik deze foto.

dinsdag 19 juli

Op deze foto zie je Bas in de fietskar. Nadat ik boodschappen had gedaan, wilde hij in de fietskar, dus heb ik maar een rondje met hem gereden.

zaterdag 23 juli

Een gave fotocollage die aan de muur hangt bij DeliFrance in het Piazza Center, waar ik gister was om iets bij Kruidvat te halen. Omdat het rond etenstijd was en ik trek had, even een broodje gegeten en deze beauty viel me direct op. Heb bij het afrekenen ook een compliment gemaakt voor de mooie fotocollage. Als je iets mooi vindt, mag je ‘t gerust zeggen!

Ik besloot mijn opvouwbare fotostudiootje van stal te halen en ermee aan de slag te gaan. Het was lang geleden dat ik ‘m gebruikt had en de eerste keer dat ik hem gebruikte in combinatie met mijn nieuwe camera. Enig nadeel is dat er snel kreukels in het doek komen, wat je ook terugziet op de foto’s. Strijken is niet aanbevolen met dit materiaal.

zondag 24 juli

Deze armband heb ik vorige week van mijn moeder gekregen toen ze me uitgenodigd had om postelein te eten. Ik was blij verrast met dit cadeautje, wat niet eens voor een speciale gelegenheid was. Ik heb al veel leren armbanden, maar zoiets nog niet.

Mooie armband gekregen